For tredje gang i sæsonen: Kasper Dolberg er månedens spiller i Nice

Danske Kasper Dolberg er vellidt i OGC Nice, og for tredje gang i denne sæson er han blevet kåret til månedens spiller i den sydfranske klub.

Han gik godt nok fra banen senest uden at score, men den 22-årige danske landsholdsspiller Kasper Dolberg har haft en fin sæson i den sydfranske klub OGC Nice.

Danskeren har scoret ni gange i ligaen for klubben, der har været noget ustabil i denne sæson og ligger midt i rækken, og Dolbergs præstationer rækker nok engang til en smule hæder.

Læs også:Barca-spiller forstår intet af skifte: Det gør mere ondt end noget andet

Det er OGC Nice-fans, der via klubbens hjemmeside har kåret angriberen til månedens spiller i februar. Det er tredje gang indeværende sæson, at Dolberg, der sidst i august skiftede til Nice, er blevet kåret til månedens spiller.

Den tidligere Ajax- og Silkeborg IF-angriber blev også i september og november kåret til månedens spiller i klubben. Det er fans, der stemmer.

Læs også:Kasper Dolberg var på pletten for Nice: Se målet fra danskeren her

Dolberg scorede tre gange og lavede to oplæg i februar, så han fik også vist sig fint frem.

Kasper Dolberg, der har været fast mand for OGC Nice i denne sæson, må være en af de spillere, der står godt i forhold til at komme med i Åge Hareides landsholdstrup til EM til sommer.

Læs også:Millionerne vælter ind: AFC Ajax præsenterer kæmpe overskud
Læs også:Joachim Andersen og Lyon tilbage i top 10 efter uafgjort
Læs også:SIF'er drømmer om udlandet: Skov var heller ikke helt ung, da han blev s...