Frank Arnesen: Vi har aldrig forhandlet med Philip Cocu

Ifølge Anderlechts danske direktør er Philip Cocu ikke et tema som træner for klubben lige nu.

Der er stadig ingen afklaring på, hvem der skal være træner for belgiske Anderlecht.

Philip Cocu blev i belgiske medier kaldt for topkandidaten, men han gled efterhånden ud af billedet, og i stedet lader det til at være en kamp mellem Martin Jol og danske Kasper Hjulmand.

Tidligere torsdag blev Frank Arnesen præsenteret som teknisk direktør på et pressemøde, og her fortalte han en smule om trænerjagten - uden dog at blive helt konkret. Dog indikerede han, at Philip Cocu ikke er eller har været et tema. I hvert fald ikke på denne tid af året.

- Vi arbejder hårdt på det her, for vi ønsker at løse dette tema så hurtigt som muligt, sagde Frank Arnesen på pressemødet om trænerjagten og forklarede om Philip Cocu:

- Der var ikke nogen forhandling med ham, vi vidste, at han først var tilgængelig til sommer. Cocu vil gerne lade batterierne op igen, efter han har forladt Fenerbahce.

Frank Arnesen, der også spillede i Anderlecht midt i 80'erne, har stor erfaring fra job som sportsdirektør og teknisk direktør. Danskeren har en fortid i PSV, Tottenham, HSV, Chelsea, Metalist Kharkiv og PAOK, og han ved, hvad han leder efter i en ny træner.

- Han skal være dynamisk, villig til at arbejde med unge spillere og være med til at promovere Anderlechts fodboldstil. Han skal kommunikere godt med spillerne og omverdenen, sagde danskeren.

Frank Arnesen blev hentet i PSV, hvor han var rådgiver for bestyrelsen i den hollandske klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer