Hareide frygter tiden efter EM

Åge Hareides tid som landstræner er overstået efter sommerens EM-slutrunde, og til den tid bliver det meget specielt for ham, erkender han.

Når sommerens EM-slutrunde er overstået, så er Åge Hareide ikke længere landstræner for det danske landshold, og det er langt fra sikkert, at han tager imod de henvendelser, som han har fået.

Det fortæller han i et interview med B.T.

Hareide forklarer, at han har valgt at holde alle de interesserede væk, så han kunne fokusere på EM, hvor han vil give et så godt aftryk som muligt. Dog ved han godt, at det vil blive meget specielt for nordmanden, når dagen kommer uden job.

- Jeg vil savne at stå på sidelinjen og være ansvarlig for det. Jeg er en social person, og jeg er glad for spillerne og de mennesker, jeg har omkring mig. Jeg kommer til at savne dem, siger han og fortsætter:

- Jeg vil savne hele atmosfæren. Det er svært, fordi jeg har levet på den måde i så mange år. Det vil være mærkeligt. Jeg frygter den del lidt, lyder det fra Åge Hareide.

Endvidere fortæller han, at han i øjeblikket ved, at han har syv kampe tilbage som landstræner, men at han gerne vil have otte eller ni. Det vil betyde, at Danmark kommer frem til kvartfinalen ved Europamesterskabet.