Mareridtsaften for 17-årig keeper, da Genk tabte til Napoli

Napoli spillede sig videre i Champions League med en stensikker sejr over Genk tirsdag aften.

Den blot 17-årige målmand Maarten Vandevoordt fik som forventet chancen fra start, da Genk gæstede Napoli tirsdag aften, men hans debut i Champions League er nok en, han gerne vil glemme.

Efter blot to minutter prøvede den unge keeper at afdrible to Napoli-spillere i sit målfelt, men i stedet mistede han bolden, og polske Arkadiusz Milik kunne sende bolden nemt i mål efterfølgende.

Læs også:Portugisisk manager afviser Everton-job

Genk havde den tidligere FC Midtjylland-topscorer Paul Onuachu i startopstillingen, og den høje nigerianer kom til en stor chance umiddelbart efter. Onuachu sendte dog afslutningen i sidenettet.

I stedet kunne Milik øge Napolis føring yderligere to gange før pausen. Først kunne han flugte bolden i mål efter et skarpt indlæg fra Giovanni Di Lorenzo eter 26 minutter, og i det 38. minut fik den polske målmager chancen for at fuldende sit hattrick, da Maarten Vandevoordt begik straffespark. Den chance greb Milik og sendte bolden sikkert i mål.

Læs også:Fransk ekspert: Tuchel er en færdig mand i PSG

I anden halvelg indkasserede Genk blot et mål, og det var igen efter et straffespark. Denne gang tog Dries Mertens sig af det, og han svigtede heller ikke fra ellevemeterpletten. Det sluttede 4-0 til Napoli.

Napoli sikrer sig en plads videre i Champions League medsejren, mens det i forvejen var vidst, at Genk slutter sidst i puljen og er færdige i Europa for i år.

Læs også:FC København kan slå tilskuerrekord mod Malmö FF
Læs også:Vild CL-aften: Det kan ende i et kæmpe drama
Læs også:Vanvids-scenarie: Sådan kan Liverpool tåle at tabe
0 kommentarer
Vis kommentarer