Medie: Frederik Sørensen er på vej til Champions League-aspirant

Tidligere Juventus-dansker er ifølge tyske medier på vej til schweizisk storklub, der skal møde FCK’s overmænd om en plads i Champions League.

Danske Frederik Sørensens chancer for spilletid i FC Køln ser ikke gode ud og nye græsgange kan være på vej til den tidligere Juventus-spiller. Således melder en række tyske medier med anerkendte Kicker i spidsen, at schweiziske Young Boys ligger i forhandlinger med FC Køln om at leje Sørensen.

Kicker skriver, at Young Boys vil leje Frederik Sørensen for hele 2019/2020-sæsonen samt betale danskerens løn, hvilket ikke altid er kutyme ved diverse lejeaftaler. Hvis aftalen falder på plads forventes det at ske i løbet af weekenden.

Young Boys fører den bedste schweiziske række, som de vandt suverænt i den forgangne sæson. De kommer om en plads i årets Champions League og når det forjættede land, hvis de kan klare FCK’s overmænd fra Røde Stjerne over to kampe i sidste runde af kvalifikationen.

27-årige Frederik Sørensen var helt ude af truppen, da oprykkerne FC Køln lørdag åbnede Bundesliga-sæsonen med et 1-2-nederlag til Wolfsburg. Han fik fem kampe i 2. Bundesliga i sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer