Medie: Juventus har ikke længere råd til Cristiano Ronaldo

Juventus har opstillet tre scenarier for Cristiano Ronaldo, der er lønkongen i klubben.

Klubber i hele verden har svært ved at aflønne spillerne under den aktuelle coronakrise, fordi de nærmest ikke har nogen indtægter, og hvis man tilmed har verdens næstbedst betalte spiller i truppen, er det ekstra svært.

Det kan man bare spørge Juventus om.

Læs også:Messi er fodboldens lønkonge: Så meget mere end Ronaldo tjener han

De mangedobbelte italienske mestre råder som bekendt over Cristiano Ronaldo, der eftersigende har en årsløn på 224 millioner kroner. De penge har Juventus fået svært ved at rejse, skriver Il Messaggero.

Derfor har "Den Gamle Dame" opstillet tre scenarier for den 35-årige superstjerne. Enten skal han sælges til en ikke-italiensk klub til sommer for godt en halv milliard danske kroner. Alternativt skal han fastholde sin nuværende aftale, som løber frem til sommeren 2022, men så vil klubben ikke have mulighed for at tilbyde ham en forlængelse.

Læs også:Ronaldos undskyldning: En gratis iMac til alle holdkammerater

Den sidste mulighed er, at Cristiano Ronaldo forlænger sin kontrakt med Juventus, men accepterer en klækkelig lønnedgang.

Spillerne i Juventus har indvilliget i at frasige sig lønnen frem til juni, og med det sparer klubben næsten 700 millioner kroner. Det er dog ikke nok til, at man kan blive ved med at forgylde Cristiano Ronaldo i samme omfang.

Læs også:Benzema holder fast i stikpille til Giroud: Jeg sagde bare sandheden
Læs også:Troels Bech er hjemme igen: Se hans mest suveræne citater
Læs også:Harry Kane overvejer fremtiden i Tottenham: Bliver ikke for enhver pris
Læs også:Eriksen har forladt Italien: Skal være i coronakarantæne i Danmark
0 kommentarer
Vis kommentarer