Raser over rygeforbud: Mine lunger er tilvænnede

Radja Nainggolan er ikke den store fan af Belgiens landstræner, Roberto Martinez.

Radja Nainggolan var fast starter på det belgiske landshold fra 2014 til 2016, men efter Roberto Martinez' ansættelse gled den energiske midtbanespiller ud af holdet.

Og Nainggolan, der i sommer skiftede fra Inter til Royal Antwerp, har nu langet ud efter den belgiske landstræner.

- Det er hans fejl, at jeg ikke er blevet udtaget flere gange, det har ikke noget at gøre med min livsstil. Jeg havde en god EM-slutrunde under Wilmots i 2016. Derefter kom Martinez til, og han fjernede mig fra landsholdet, lyder det således, ifølge Calciomercato, fra Nainggolan.

- Han kom også til Italien for at fortælle mig, at han ikke kunne lade mig spille på den samme position, som jeg havde i Roma. Han var overbevist om, at jeg ville være en dårlig indflydelse i omklædningsrummet.

Vil afvise udtagelse
I interviewet blev Nainggolan endvidere spurgt, hvordan han ville reagere, hvis Roberto Martinez skulle vælge at udtage ham igen.

- Det kommer ikke til at ske, men jeg ville afvise det, lød svaret fra den tidligere landsholdsstjerne.

Radja Nainggolan er samtidig bitter over, at Roberto Martinez ikke ville acceptere rygning på landsholdet.

- De andre trænere accepterede mig, som jeg var. De gav mig lov til at ryge på altanen. Hvad er problemet? Mine lunger har vænnet sig til det. Jeg mener ikke, at der er noget galt med at ryge et par cigaretter. Det får mig til at slappe af. Jeg gjorde det for at afstresse.

Den 33-årige Radja Nainggolan har i denne sæson spillet 11 kampe for Brian Priskes Royal Antwerp-mandskab. Midtbanespilleren indledte sin tid i klubben med at blive taget for spritkørsel.