Serie A-klubber kigger på FCK-profiler

Italienske Atalanta havde søndag en mand i Brøndby for at se nærmere på Daniel Amartey og Ludwig Augustinsson.

Opgørene mellem Brøndby og FC København er med afstand de opgør, der tiltrækker sig mest opmærksomhed i Danmark, men også udenfor landets grænser holdes der er vågent øje med kampene og ikke mindst, hvordan spillerne præsterer i en international kulisse.

Et hav af scouts fra udenlandske klubber er således altid på plads til kampene, og det var også tilfældet i søndags, hvor Brøndby som bekendt fik skovlen under FCK og vandt 1-0.

Italienske medier skriver, at blandt andre Atalanta var på plads på Brøndby Stadion, og det var angiveligt for at tage et nærmere kig på to af udeholdets spillere. Serie A-klubben har således et godt øje til både Ludwig Augustinsson og Daniel Amartey, og derfor havde klubben sendt en repræsentant til København for at se nærmere på de to. Hvilke notater han gjorde sig, melder historien ikke noget om.

Atalanta er ikke den eneste klub, der bliver sat i forbindelse med både Daniel Amartey og Ludwig Augustinsson. I går kunne man således læse på tipsbladet.dk, at også Bundesliga-klubben FC Köln har et godt øje til FCK-duoen.

1 kommentar
Vis kommentarer