Simon Tibbling om tomme tribuner: Det bliver en stor udfordring

Superligaen starter snart op igen, men uden tilskuere på tribunerne. Det bliver mærkeligt, forudser Brøndby IF's Simon Tibbling.

Når Brøndby IF spiller på hjemmebane, er Simon Tibbling vant til, at der står eller sidder over 14.000 tilskuere, men når Superligaen genopstarter, bliver der helt tomt. Det skal spillerne lige vænne sig til, siger svenskeren til 3point.dk.

Det er en følge af de retningslinjer, som professionel fodbold har fået lov til at genstarte under. Der bliver ikke lukket fans ind foreløbig, og det tyder på, at holdene som minimum må spille sæsonen færdig uden tilskuere på tribunerne.

Læs også:Simon Tibbling: Jeg vil virkelig gerne spille for Djurgården igen

- Det bliver en stor udfordring. Det bliver nyt for os alle. Som Brøndby-spillere har vi det privilegium altid at spille for mange tilskuere. Uanset om vi spiller ude eller hjemme, er der altid enorm støtte fra fansene til os. Det bliver nyt for os at spille kampe, hvor der er helt tomt, og spille uden den fede atmosfære, som vi er vant til.

- Vi skal kunne håndtere det, for det er jo en fodboldkamp, men det bliver noget andet for os med en anden atmosfære og oplevelse i kampene, siger Simon Tibbling til 3point.dk.

Læs også:Corona-krise: Spillersalg i Brøndby er ikke nok - nye millioner er et must

Brøndbys gennemsnit på 14.428 tilskuere pr. hjemmekamp er det næsthøjeste i Superligaen i denne sæson. Kun FC København med sine 14.786 tilskuere overgår Tibblings klub.

Udover at tilskuere ikke er velkomne, starter Superligaen også op under en række andre foranstaltninger, der skal hæmme smitterisikoen. Det betyder blandt andet, at spillerne ikke må benytte omklædningsrummene, at bolddrenge løbende skal afspritte boldene, og at spillere og trænere skal coronatestes med jævne mellemrum.

Læs også:Johan Larsson fortryder Brøndby-ext - hver eneste dag
Læs også:Brøndby-boss: Der er en stor opgave foran os og de øvrige klubber
Læs også:Transferkaos i Superligaen skal forhindres: Det er helt afgørende