Solskjær raser inden vild afslutning: Det er ikke fair

Manchester United-manager Solskjær er godt og grundigt træt af, at hans spillere har 48 timer færre at hvile i end Chelseas spillere har inden de to storklubbers møde i FA CUP-semifinalen søndag.

De kæmper en indædt og intens kamp om Champions League-pladserne i Premier League i de afgørende spillerunder, og på søndag mødes Manchester United og Chelsea i FA Cup-semifinalen.

I Premier League vandt Chelsea en uhyre vigtig sejr over Norwich tirsdag aften, mens Manchester United er pisket til at vinde torsdag aften mod Crystal Palace for at holde sine CL-chancer så gode som muligt.

Men United-manager Ole Gunnar Solskjær er alt andet end tilfreds over, at Chelsea inden FA Cupsemifinalen har kunnet hvile benene siden tirsdag aften, nu hvor hans egne spillere skal ud i en vital liga-kamp torsdag, hvorefter, der altså vil være to døgn kortere mulighed for restitution inden søndagen FA Cup-semifinale.

- Det er en åbenlys bekymring, at de (Chelsea, red) vil have 48 timer mere til at hvile og restituere end os. Det er ikke fair.

- Da vi talte om at genstarte turneringerne, blev der talt om fair kampplanlægning - og det er naturligvis ikke. Men vi er nødsaget til at fokusere på torsdagens kamp og at vinde den, og siden samle stumperne, lyder det fra Solskjær til The Independent.

Manchester United har flere spillere, der døjer med skader, hvilket naturligvis slet ikke er godt, når der er så meget pres på både kravene om resultater og på selve kampprogrammet. Men Solskjær ser sine spillere i bedre form nu end i afslutningen af den seneste sæson.

- Det (formen, red) bliver ikke noget problem eller en bekymring, men 48 timer er en stor forskel på dette tidspunkt af sæsonen, så man kan ikke påstå, at vi har fået tildelt fire esser i de seneste uger, siger han.

- Men vi kommer til at tage pokerfjæset på og spille vores kort bedst muligt. De næste to uger bliver hektiske, men vi er i god form - vores spillere har ikke været så "fitte" i flere år, lyder det fortrøstningsfuldt fra Solskjær.

Torsdag aften skal også Leicester i kampe i Premier League. Kasper Schmeichel og resten af Leicester-holdet er a point med Manchester United men holder fjerdepladsen på en marginalt bedre målscore end United. Der er er derfor et lige så stort pres på Leicester, når holdet hjemme møder Sheffield United.