Thomas Thomasberg præsenteret som Hobro-træner

Det bliver Randers-assistent Thomas Thomasberg, der overtager cheftrænerjobbet i Hobro IK.

Hobro IK har fundet afløseren for Ove Pedersen, der blev fyret i slutningen af efteråret, og det bliver Thomas Thomasberg, der overtager jobbet i Hobro IK.

42-årige Thomas Thomasberg kommer fra et job som assistenttræner i Randers FC, og han er blevet ansat på en funktionæraftale i Hobro, hvor han skal sikre, at klubben rykker op i Superligaen allerede efter denne sæson.

- Vi har været gennem en lang og grundig procesfor at finde vores nye cheftræner. Vi fik tidligt i forløbet lavet en profil for hvilken træner vi gerne vil have ind i Hobro IK, og Thomas Thomasberg passer ind i den profil på alle parametre. Han har erfaring fra højeste niveau i Danmark både som spiller og cheftræner, og vi ser et stort potentiale i ham, som vi mener kan udfoldesi Hobro IK, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse og forklarer:

- Vi har haft flere samtaler hvor han har vist sin fodboldfaglighed og også sine menneskelige kvaliteter. Vi går efter at rykke op til sommer, men vi kigger også længere ud i fremtiden, hvor Thomas skal være med til at bygge videre på det flotte trænerarbejde, som de forrige trænere har bidraget med.

Thomas Thomasberg har tidligere i en kort periode stået i spidsen for FC Midtjylland og FC Hjørring. Fra 2010 til april 2013 var han træner i Fredericia, inden han altså rykkede videre til et job som assistent i Randers FC.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været på udkig efter en mulighed for at blive cheftræner igen, og derfor takkede jeg ja til en samtale med Hobro IK. Samtalerne har bekræftet mig i, at Hobro IK er den rette udfordring for mig lige nu. Der er en klart defineret målsætning om at vende tilbage til Superligaen, og det er en rigtigt spændende udfordring, som tiltaler mig meget, siger Thomas Thomasberg, der tror på, at han kan være med til at få Hobro op i Superligaen:

- Jeg kan jo huske Hobro IK fra min opvækst i Haverslev, og dengang stod man for noget positivt fodbold. Niveauet var ikke så højt dengang, men det er det nu. Der er en rigtig spændende trup med et stort potentiale i klubben, og jeg ser frem at kunne sætte mit præg på truppen, så vi forhåbentligt kan flyttes os endnu mere rent sportsligt.

Thomasberg og Hobro IK starter træningen frem mod forårssæsonen den 9. januar.

0 kommentarer
Vis kommentarer