Tirsdagens rygtebørs: Jørgensen vil til Premier League

Dagens bedste rygter er samlet lige her.

Joe Hart fra Manchester City til Chelsea
Note:
Den engelske målmand kommer til at se sig om efter en ny klub, når lejeaftalen med West Ham udløber til sommer. Chelsea står klar til at snuppe keeperen, hvis Courtois smutter til Real Madrid.
Sandsynlighed:Under middel
Kilde:Sun

Christian Pulisic fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
Den 19-årige kantspiller er et eftertragtet navn. United er interesserede, men kommer til at kæmpe med Liverpool og Bayern München, der også har amerikaneren med de kroatiske rødder i kikkerten.
Sandsynlighed:Middel
Kilde:Bild

Nicolai Jørgensen fra Feyenoord til Premier League
Note:
Danskeren har selv udtalt, at skiftet til Newcastle aldrig var tæt på, men at han drømmer om Premier League. Han skulle nu være klar til at forfølge drømmen, når sæsonen er slut.
Sandsynlighed:Middel
Kilde:Newcaslte Chronicle

Ronald Koeman som ny hollandsk landstræner
Note:
Hollænderen har stået uden job, siden han blev smidt på porten i Everton tidligere på sæsonen. I dag forventes det, at han bliver præsenteret som ny landstræner for Holland.
Sandsynlighed:Over middel
Kilde:De Telegraaf

Wilson Tilve fraClub Atletico Colombia de Cartagena til Manchester United
Note:Den kun 16-årige midtbanespiller skulle efter sigende være et af Colombias største talenter og sammenlignes i hjemlandet med superstjernen James Rodriguez. Tilve har været til prøvetræning i Manchester i sidste uge, og nu skulle den engelske storklub være klar til at hente colombianeren.
Sandsynlighed:Middel
Kilde:Daily Mail

0 kommentarer
Vis kommentarer