Tottenham starter året med fuser: Taber til Southampton

VAR kom igen i fokus, da Tottenham snublede og tabte til Southampton.

Tottenhams start på året og årtiet blev en fuser.

På udebane mod Southampton, der før kampen var nummer 15 i Premier League, indkasserede Jose Mourinhos mandskab et skuffende nederlag.

For første gang siden november var danske Christian Eriksen imidlertid i startopstillingen for Tottenham. Southampton havde som sædvanlig Pierre-Emile Højbjerg med i startopstillingen, og han bar endda anførerbindet.

Læs også:Manchester United frygter angiveligt lang pause til profil

Christian Eriksen kunne dog ikke stille meget op, da Southampton bragte sig foran efter 17 minutter. Forsvarsspilleren Jack Stephens sendte en lang aflevering frem til Danny Ings, der køligt rundede en Tottenham-spiller, før han sendte bolden i mål. Det var Ings’ 13. scoring i Premier League i denne sæson.

Efterfølgende kom videodommersystemet VAR dog i fokus, som det også har været i de fleste andre Premier League-kampe på det seneste. Tottenham appellerede i første halvleg for et straffespark, men de fik det ikke, og VAR kiggede end ikke situationen igennem. VAR blev dog benyttet tidligt i anden halvleg, hvor Southampton appellerede for straffespark, men selvom det lignede et tydeligt straffespark for hånd på bolden, blev det ikke dømt.

Læs også:Saksesparkskasse sikrede Brighton point mod Chelsea

Tottenham-topscorer Harry Kane fik et mål annulleret for offside knap tyve minutter før tid, og VAR bekræftede kendelsen efterfølgende. I samme situation blev stjerneangriberen til gengæld skadet, hvorfor han måtte lade sig udskifte efterfølgende.

Opgøret sluttede, før Tottenham fik sendt bolden i kassen, og Southampton løb med en vigtig 1-0-sejr. Sejren sender Southampton op som nummer 12, mens Tottenham fortsat er nummer seks.

Læs også:Mourinho frustreret over Tottenham-forsvar: Lukker for mange mål ind
Læs også:Stjerneparade: Disse spillere kan hentes gratis
0 kommentarer
Vis kommentarer