Annonce:
Annonce:

Wind langer ud efter AGF'er: Det er patetisk

Jonas Wind havde en kontrovers med Nicolai Poulsen i dagens opgør mellem FC København og AGF.

Annonce:

Det så dramatisk ud, da Jonas Wind forsøgte sig med et saksespark, og Nicolai Poulsen kom flyvende, headede bolden væk og tog sig til hovedet, som var han blevet ramt af Winds støvle. Det fik Wind op i det røde felt, og han råbte ad Poulsen, der lå på græsset og tog sig til hovedet.

De langsomme gengivelser viste bagefter, at Wind ikke ramte AGF'eren i hovedet, men nærmere på armen. Det spottede dommeren dog ikke og gav Wind en advarsel.

Det havde Wind svært ved at forstå efter kampen.

- Jeg tror, de fleste kunne se både i den situation og en tidligere med Jens Stage, hvor vi begge får gult, at han ikke bliver ramt i hovedet. Det er lidt patetisk, synes jeg, at smide sig rundt og tage sig til hovedet. Det må i hvert fald gøre ondt at heade til bolden, hvis det er det, han ligger ned for. For som man kunne se på billederne, rammer jeg ham i hvert fald ikke i hovedet.

- Så det er ærgerligt at se på, men det skulle der gerne være en dommer, der også gerne kunne se, men det udmønter sig i gult kort til både Jens og jeg. Det er lidt uforstående, sagde Jonas Wind til Canal 9.

Han blev derpå spurgt ind til Nicolai Poulsen, men svarede, at han ikke gad tale om ham. "Han er ikke det værd", lød det.

Opgøret endte i øvrigt 1-1, efter Patrick Mortensen scorede dybt inde i overtiden. Det er anden gang på halvanden måned, at FCK smider point til allersidst på hjemmebane.

Dét er Nicolai Boilesen mildt sagt sur over.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: