Afsløring: Masser af danske varer på østeuropæisk hælermarked

Dansk journalist fandt blandt andet danske vaskemaskiner og cykler til salg på loppemarked i Litauen. Se skjulte optagelser derfra herunder

Se de skjulte optagelser fra Aleksoto marked her. (Video: Discovery Networks)

Med 100 indbrud om dagen har Danmark en suveræn europæisk rekord i indbrud, og målt i antal indbrud pr indbygger har vi faktisk også verdensrekorden.

Det anslås at omkring hvert tredje indbrud i danske hjem bliver begået af tilrejsende udlændinge, men hvor havner de mange tyvekoster, som hvert år bliver stjålet?

Det rettes der fokus mod i tredje afsnit af Kanal 5-serien 'Hælerjagt'.

Her tager vært Sverre Quist blandt andet en tur til Kaunas i Litauen for at gå det berygtede Aleksoto marked efter i sømmene.

Markedet har ry for at byde på masser af hælervarer til billige penge, og det viser sig hurtigt, at der også er varer fra Danmark til salg.

Vaskemaskiner, værktøj og cykler fra Danmark er blandt de ting tv-holdet finder på markedet, men som det hurtigt viser sig, er det yderst svært at bevise, at der er tale om hælervarer, selvom de sælges uden kvittering.

Se de skjulte optagelser fra Aleksoto-markedet i videoen over artiklen.

Du kan se 'Hælerjagt' hver onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

I sidste uges 'Hælerjagt' blev en mobilforhandler afsløret i at købe iPhones uden kvittering. Se konfrontationen med ham her. (Video: Discovery Networks)
TV - 8. mar. 2016 - kl. 15:37 Telebutik afsløret: Køber iPhones uden kvittering

I første afsnit viste en erfaren cykeltyv hvor nemt det er at stjæle cykler. (Video: Discovery Networks)

Film, tv & radio - 29. feb. 2016 - kl. 20:04 Cykeltyv med 20 års erfaring: Så nemt er det  

29 kommentarer
Vis kommentarer