Løkke-sag: Sådan arbejder du efter seks genstande

Ekstra Bladet kunne mandag aften afsløre, at Lars Løkke og hans medarbejdere havde indtaget det, der svarer til seks genstande hver, i forbindelse med en rejse, der betragtes som arbejdstid. Men kan man arbejde optimalt, når man har drukket seks genstande? Det har Ekstra Bladet TV testet

Lars Løkke er igen kommet i modvind, efter Ekstra Bladet har kunnet afsløre, at han i forbindelse med statsministerjobbet har drukket alkohol i arbejdstiden.

Lars Løkke - her i Folketingssalen, er ikke en mand, der lægger sig ned. (Foto: Jonas Olufson) Dansk politik - 3. mar. 2015 - kl. 16:25 Analytiker: Med Løkke er det altid andres skyld

Under rejser med et Challenger-fly fra Forsvaret, som skulle fragte Løkke og hans medarbejdere til og fra besøg hos blandt andet Putin, har flokken altså købt ikke mindre end 33 genstande.

Det samme gør sig gældende på en tur til og fra et topmøde med Obama, hvor Løkke og hans flok har drukket seks genstande hver i gennemsnit.

Lars Løkke Rasmussen (Polfoto) Dansk politik - 3. mar. 2015 - kl. 11:59 Løkke besøgte Putin: 33 genstande i flyet

Spørgsmålet er så, om man kan passe sit arbejde ordentligt, når man har drukket seks genstande.

Det har Ekstra Bladet TV forsøgt at teste. Vi bad en journalist om at skrive en artikel ind på sin computer imens vi tog tid. Herefter indtog journalisten det, der svarer til seks genstande, og vi gentog herefter forsøget.

Du kan se resultatet i klippet over artiklen!

Lars Løkke Rasmussen ses her ombord på Forsvarets Challenger-fly. (Foto: Jan Sommer) Politik Se Løkke-bilagene: Flydruk i arbejdstiden  

Det er dog vigtigt at understrege, at påvirkningen af alkohol varierer meget fra person til person alt efter, hvad man drikker, hvor meget man har spist, hvor stor man er, og hvor meget søvn man har fået inden.

Derfor er testen udelukkende vejledende, og kan altså ikke bruges til direkte sammenligning med Lars Løkkes alkoholindtag.

Foto: Ernst van Norde Dansk politik - 3. mar. 2015 - kl. 06:00 Løkke fejrede topmøde på flyet: Fem flasker vin og seks øl

 

205 kommentarer
Vis kommentarer