Luksusfælden: Sådan gik det Luna og Casper

Parret kæmper stadig med den enorme bøde fra biblioteket på 90.000 kroner

Parret fik hjælp til økonomien, så der er styr på sagerne, når lillesøster efter planen kommer til verden i december. (Foto: TV3)
Parret fik hjælp til økonomien, så der er styr på sagerne, når lillesøster efter planen kommer til verden i december. (Foto: TV3)

Luna Christensen og hendes kæreste, Casper, fik rullet deres økonomiske kaos ud for åben skærm i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.

En biblioteksbøde på 90.000 og en gammel regning fra en lejlighed på 48.000 gav parret en kæmpe gældspost. Med eksperternes hjælp er gælden nu efter planen afviklet om 15 år.

Se også: Luksusfælden: Biblioteksbøde på 90.000 kroner

Men allerede nu kan Luna vinke farvel til én af sine kreditorer.

- Jeg fik et brev fra kreditoren om, at jeg var gældfri. Det brev har jeg gemt, griner Luna, som dog stadig kæmper med den enorme bøde fra Randers Bibliotek, som er blevet sendt til inddrivelse hos Skat.

Se også: Luksusfælden: Gældsplaget par skrider

- Jeg betaler af på den hver måned, selv om jeg synes, det er træls, når det nu ikke er mig, der har lånt de bøger, siger Luna.

Hun mistede sin pung under et familiebesøg i Randers, og kort efter blev der lånt flere hundrede bøger på hendes sygesikringsbevis. Hun reagerede ikke på bibliotekets rykkere, og derfor er der nu løbet renter og sagsomkostninger på regningen.

Se også: Luksusfælden: Parrets sidste chance

- Jeg forsøger stadig at finde en løsning med Randers Kommune, så jeg kun skal betale for renter og sagsomkostninger. Det var jo min egen fejl, at jeg ikke reagerede på rykkerne, men det ER altså ikke mig, der har lånt de bøger, lyder det frustreret fra Luna.

Kæresten Carsten, som har været på kontanthjælp og SU, kan formentlig snart bidrage yderligere til husholdningskassen. Han satser på at få job som lastbilchauffør allerede inden, året er omme.

I starten af december banker familiens nye medlem på, når Luna nedkommer med parrets første fælles barn.

Se også: Skilsmisse ikke længere et tema

Se også: Jeg har fået luft i økonomien

Se også: Luksusfælden: Rekord i besparelser

54 kommentarer
Vis kommentarer