Stjerner sviner Trump: Sammenlignes med ond serie-figur

Vært og prisvindere ved årets Golden Globes benyttede taletiden til at ytre sig i spydige vendinger om USA's kommende præsident. Hør nogle af dem i klippet her

Både årets vært, Jimmy Fallon, Meryl Streep og 'Natportieren'-skuespilleren Hugh Laurie leverede slet skjulte spydigheder om USA's kommende præsident. (Video: AP)

Godt nok var Ricky Gervais på ny fravalgt som vært ved årets Golden Globes, men det betød ikke, at spydighederne var færre.

Anført af talkshowværten Jimmy Fallon benyttede det ene kendte ansigt efter det andet besøget på scenen til at sende slet skjulte, sarkastiske bemærkninger efter USA's kommende præident, Donald Trump, der indsættes om små to uger.

- Game of Thrones er nomineret i aften, er det ikke fedt? Serien har så mange plot twists og chokerende øjeblikke, at mange mennesker spekulerer over, hvordan det ville have været, hvis Kong Joffrey (ondskabsfuld, psykopatisk karakter, red.) stadig levede. Nå, men om 12 dage finder vi ud af det, jokede The Tonight Show-værten under en af uddelingens intermezzoer.

Ricky Gervais var vært på Golden Globe-uddelingen for fjerde gang. (Foto: AP) Film - 11. jan. 2016 - kl. 05:40 Her er Golden Globe-vinderne: Ricky Gervais åbner prisfest med fornærmelser

Skuespillerinden Meryl Streep benyttede også chancen til at komme med en hårdtslående politisk tale, som ligeledes mest af alt var rettet mod USA's kommende præsident, Donald Trump.

I sin tale latterliggjorde Oscar-vinderen blandt andet Donald Trumps udtalelser om at smide udlændinge ud af USA. For som hun påpegede, så er langt de fleste Hollywood-stjerner ikke født i De Forenede Stater.

- Hollywood vrimler med outsidere og udlændinge, og hvis du smider os ud, har du ikke andet at kigge på end amerikansk fodbold og mixed martial arts, hvilket ikke er kunst, lød det skarpt fra Meryl Streep. Kun timer efter svarede 'The Donald' igen på skuespillerens stikpille.

Også den omdiskuterede situation, hvor Donald Trump gjorde grin med en handicappet journalist under præsidentvalgkampen, fik en plads i Meryl Streeps takketale.

- Det knuste mit hjerte, da jeg så det, og jeg kan stadig ikke få det ud af hovedet, for det var ikke i en film. Det var virkeligt, lød det fra skuespillerinden, der afsluttede sin tale ved at hylde sin netop afdøde veninde Carrie Fisher.

Også Hugh Laurie, som vandt for sin rolle i Susanne Biers 'Natportieren', var efter republikaneren.

Hugh Laurie poserer her med sin statuette. Foto: AP Intl. kendte - 9. jan. 2017 - kl. 05:40 - Tak til Susanne Bier! Hende vil jeg følge til Helvedes porte

Hør spydighederne i klippet øverst.

384 kommentarer
Vis kommentarer