Ad! Fandt små orme i sin McDonald's-mad

27-årige Jasper Lee mistede meget hurtigt appetitten, da han så, hvad der kravlede i maden. Se videoen nedenfor

Se den uappetitlige video her

Det er værre at finde en halv frem for en hel orm i sit æble. Men generelt er det nok de færreste, der ønsker at finde kryb i deres mad.

27-årige Jasper Lee fra Singapore var mildt sagt heller ikke begejstret, da han så, hvad der gemte sig i sin morgenmad fra gigantkæden McDonald's.

Se også: Føj: Kvinde finder orm i McD-pomfrit

Han havde bestilt en Big Breakfast og var halvvejs igennem sin menu, da det ubehagelige syn ramte ham.

Maden var nærmest levende - flere steder kan man i videoen ovenfor se små orme, der kravler rundt på den mad, som Jasper allerede havde sat tænderne i.

Hangover Helpers bringer ellers uopnåelig fastfood lige til døren. (PR foto) Samfund - 13. okt. 2015 - kl. 19:44 Hamburger fra himlen: Brite bringer uopnåelig fastfood ud

- Jeg havde spist nogle få mundfulde, da jeg så noget, der bevægede sig. Det viste sig at være orme, siger Jasper Lee til Daily Mail.

Han lagde rystet maden fra sig.

- Det ville være en underdrivelse at sige, at jeg var chokeret. Jeg har spist den menu mange gange før, men det gør jeg aldrig igen, siger han.

Efterfølgende kom nogle folk fra restauranten og hentede maden for undersøge den nærmere.

En talskvinde, Patricia Yong, fra McDonald's i Singapore siger, at fødevarekvaliteten og sikkerheden er af høj prioritet hos dem, og at de nu har sat en undersøgelse i gang.

Hun fortæller, at de gør alt, hvad de kan for at finde ud af, hvordan ormene havnede i Jasper Lees mad.

Jasper filmede ormene - se maden i klippet ovenfor.

0 kommentarer
Vis kommentarer