Fly måtte vende om: Her smider de fuld passager ud

Et russisk fly måtte nødlande og slæbe en alt for fuld passager ud

Her slæber de den fulde passager ud af flyet

Det blev en flytur ud over det sædvanlige, da en enkelt person for nylig skabte kaos på et fly og fik det til at nødlande.

I videoen ovenfor kan man se, hvordan de andre passagerer står måbende og kigger på, at flypersonalet slæber en mand med håndjern ud af flyet.

Kort forinden måtte flyet nødlande, da den 56-årige mand begyndte at råbe og lange ud efter de andre passagerer.

Videoen er optaget i en russisk Airbus A319 med rute fra Novosibirsk til Vladivostok. Flyet var kun lige kommet i luften, da det måtte lande igen i Yemelyanovos internationale lufthavn, der ligger omkring 700 kilometer fra Novosibirsk.

Manden, som blev smidt ud af flyet, er fra byen Omsk i det sydlige Rusland, og han havde ifølge en af de andre passagerer drukket tæt, inden han steg om bord på flyet. Det gik ud over de andre på afgangen.

- Han generede både personalet og passagererne, siger en af vidnerne om bord på flyet.

Den 56-årige fulderik blev efterfølgende arresteret, og flyet lettede igen med kurs mod Vladivostok.

Se, hvordan det så ud, da manden blev smidt ud af flyet i klippet ovenfor.

Også her i Danmark har et fly måttet sikkerhedslande på grund af en fuld passager. Det var et Ryanair-fly på vej til Dublin, der måtte lande i Aarhus Lufthavn. Se videoen her.

Der sker ofte mange besynderlige ting i en flyvemaskine. For nylig gik denne video viralt, hvor modellen Chloe Khan giver den alt, hvad hun har ombord på flyet.

Se videoen her. 

13 kommentarer
Vis kommentarer