Gik viralt med denne video: Nu vil politiet have fat på ham

Episoden i videoen nedenfor skulle bare være for sjov, men nu er den blevet politianmeldt. Se den her

Se det imponerende, men ulovlige, trick her

Italienske Simone Santarsiero har nogle helt særlige færdigheder. Han er nemlig ikke bare hurtig, men helt ekstremt hurtig til at løse den lille, farvede terning, Rubiks Cube.

Men nu risikerer den 25-årige mand at få en sag på nakken, efter den engelske organisation The Royal Parks har vist videoen til det engelske politi.

På sin YouTube-kanal lægger Simone jævnligt videoer op, hvor han på forskellig vis viser sine utrolige færdigheder med cuben.

For nylig lagde han videoen ovenfor op, hvor han cykler i Hyde Park i London. Mens han har den ene hånd på styret, bruger han den anden til at løse en Rubiks Cube. Han formår at gøre det på en helt igennem imponerende tid.

Se videoen ovenfor.

Men hvad der ligner en ret uskyldig video bliver nu muligvis til en sag for politiet, da organisationen The Royal Parks mener, at italieneren udviser uansvarlig opførsel.

- The Royal Parks går ind for ansvarlige og sikre cyklister, og en opførsel som denne er hensynsløs, siger en talsperson for organisationen.

- Det er ikke kun til fare for cyklisten men også for de andre besøgende og for dyrelivet. Det er et brud på loven at cykle på en måde, der kan være til fare for andre, siger talspersonen.

Italienske Simone Santarsiero optog videoen, mens han var på miniferie i den engelske hovedstad.

Han skriver i slutningen af videoen, at ingen kom noget til, da han lavede den.

Politiet bekræfter, at de nu er gået ind i sagen.

38 kommentarer
Vis kommentarer