Mysterium i Tyskland: Hvem har taget lille Mohamed?

Fire-årige bosniske Mohamed blev ført væk fra legeplads af ukendt mand

Politiet i Berlin har indledt en intens menneskejagt på det fire-årige bosniske flygtningebarn Mohamed, der bliver ført væk af en mand, der formodes at være mellem 35 og 50 år gammel. Myndighederne arbejder ud fra, at der er sket en forbrydelse.

Politiet har netop offentliggjort nye overvågningsbilleder af manden, som på tidligere overvågning er blevet set gå stille og roligt med den lille dreng, der følger med uden at protestere.

De nye TV-optagelser viser mere tydelige billeder af manden, der går alene med en plastikpose i hånden umiddelbart før, han bliver set med drengen.

Den eftersøgte mand er europæisk af udseende, slank og har mørktblond hår og skæg. Han bærer briller og er iført en lys trøje og blå jeans. 

Mohamed Januzi forsvandt omkring klokken 13.40 d. 1 oktober i år.  Drengen var iført jeans, en rød trøje og hvide sko.

Den fire-årige dreng ses her mens han for lader stedet med en ældre mand i hånden (Privatfoto) Flugt - 14. okt. 2015 - kl. 20:43 Fireårige Mohammed forsvandt fra køen

Hans mor tabte ham af syne ved en legeplads ud for indregistreringskontoret for flygtninge, Landesamt für Gesundheit und Soziales, i Berlin-bydelen Moabit.

Dusør udlovet
Ifølge tyske medier var moderen inde på kontoret, da Mohamed forsvandt. Der er foreløbig ingen oplysninger om, hvordan den lille dreng kunne forsvinde fra sin mor og søskende

Ifølge Ekstra Bladets reporter, der tidligere har været på stedet, var der dog et sandt kaos udenfor indregistreringskontoret.

Anklagemyndigheden har udlovet en dusør på 10.000 euro til vidner, som kan give vigtige spor, der kan lede til manden - og drengen. To privatpersoner har hver doneret 5000 Euro.

1 af 3 (Foto:Tysk Politi)
2 af 3 (Foto: Tysk Politi)
3 af 3 (Fotocollage: Tysk Politi)
50 kommentarer
Vis kommentarer