Pinligt! Her løfter lummer borgmester op i piges kjole

Borgmesteren i den mexicanske by San Blas fejrede sin egen fødselsdag ved at hive op i en kvindes skørt, så hendes trusser blev synlige for publikum

Borgmester Hilario Ramirez Villanueva, 44, fra San Blas i Mexico er efter sigende ikke bleg for at give den gas, når der skal festes, men en svingom med en ung kvinde på en scene udviklede sig tilsyneladende til mere, end hvad manden med guldkæderne kunne håndtere.

Under sin egen fødselsdagsfest valgte han nemlig at hive op i hendes nederdel foran publikum.

En video fra festen viser tydeligt, hvordan han har svært ved at dy sig og gang på gang hiver hendes kjole op, så trusserne kommer til syne for de mange tilskuere. Ifølge det britiske medie Daily Mail var der godt 50.000 mennesker til stede under fødselsdagen.

Lokale medier skriver, at pigen var under 18 år gammel, og borgmesterens stunt har efterfølgende affødt kritik fra kvindegrupper. Som et plaster på såret valgte Hilario Ramirez Villanueva dog at sende strygejern, køleskabe og andre hårde hvidevarer til de kvinder, som havde brokket sig over hans opførsel efter fødselsdagen.

Borgmesteren har udover den verserende sag tidligere været i modvind, fordi han tog penge fra den offentlige kasse. Han har også indrømmet, at det er i orden at stjæle - så længe det bare er 'en lille smule'.

Se borgmesterens klamme stunt i klippet foroven.

78 kommentarer
Vis kommentarer