Politi frigiver skudvideo: Her trækker teenager pistolen

Politiet har nu frigivet en dramatisk video fra sekunderne før, de skød 18-årige Tyrone Harris i Ferguson. Se den voldsomme video i klippet nedenfor

Se videoen her

Politiet i St. Louis har nu frigivet en video, der viser de dramatiske sekunder, op til de skød den 18-årige Tyrone Harris søndag.

Indbyggere i Ferguson var gået på gaden søndag i en demonstration i forbindelse årsdagen for skuddrabet på den 18-årige Michael Brown. Demonstranterne gik på gaden med det formål at sætte fokus på hvide betjentes fremfærd over for sorte amerikanere.

Se også: Flasker og sten mod politiet i Ferguson

Det startede ellers fredeligt, men det udviklede sig til et regulært skuddrama, hvor politiet skød Tyrone Harris, der nu kæmper for sit liv på hospitalet.

Ifølge politiet i St. Louis åbnede flere personer ild mod deres politibil, og det var angiveligt derfor politiet valgte at trække pistolerne.

Tirsdag valgte politiet at frigive videoen, som du kan se ovenfor, for at vise, hvad der faktisk skete i sekunderne, inden Harris blev skudt.

Sigter med pistol
På videoen kan man se, hvordan en gruppe mennesker panikslagne løber ind på fortovet. Ifølge politiet er det Tyrone Harris, der efterfølgende kommer ind i billedet med en hvid t-shirt, og han trækker en pistol frem og rækker ud for sig.

Se også: Optøjer i Ferugson: Mand i kritisk tilstand efter skuddrama

Ifølge politiet affyrede han herefter pistolen, hvilket medførte at politiet greb ind. På videoen ovenfor kan man ikke se, at Tyrone Harris affyrer skyd, her ser man blot, at han sigter med pistolen.

Ifølge Harris' far ejer sønnen ikke nogen pistol.

- Han løb for livet, fordi nogen skød, sagde han efter den dramatiske hændelse.

Harris er blevet sigtet for overfald på retshåndhævelsespersonale, væbnet kriminalitet samt skud på køretøj, og han står til at skulle betale mere end 1.6 millioner kroner for hændelsen.

Søndag blev Harris opereret, men seneste opdateringer lyder på, at hans tilstand fortsat er kritisk.

Se den voldsomme episode i klippet ovenfor

Søndag blev denne video optaget, der også uroligheder ved demonstrationen. (Video: AP)

112 - 14. aug. 2014 - kl. 22:45 TV: Politivold: Se nogle af de groveste anholdelser  

41 kommentarer
Vis kommentarer