Se videoen: Frisør klipper hjemløse i København

Hjemløse har også brug for at blive klippet. Sådan tænkte Tohid Kazemkhani, som er frisør - og tog på gaden i København for at hjælpe dem med lokkerne

Selvom frisørbesøg nok ikke er det, der medfører de største bekymringer i de hjemløses hverdag, kan det alligevel være dejligt at få studset lokkerne. Men ifølge Tohid Kazemkhani, som selv er uddannet frisør, bliver de fleste hjemløse afvist af frisører, som er bange for, at de har lus.

Derfor fik han en idé til at give de hjemløse en hånd med klipningen og begav sig ud på Københavns gader og stræder med en hårtrimmer under armen.

- Jeg har selv været igennem hårde tider, hvor jeg ikke har fået hjælp. Så jeg tænkte, at jeg kunne bruge min uddannelse til at hjælpe hjemløse, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: Businessmand køber værelse til hjemløse på luksushotel

Tohids gode gerning er dokumenteret på videoen, du kan se øverst i artiklen. Og den gode gerning har han - og konen, som også er frisør - tænkt sig at gentage.

- Jeg vil gøre det indimellem, for de bliver meget glade. Og jeg vil gerne have folk til at tænke mere på de hjemløse, siger han.

Udover klipningen havde Tohid Kazemkhani også tøj og cigaretter med, som han gav de hjemløse gratis.

Tohid Kazemkhani har tidligere haft sin egen salon, men har i dag en mobilfrisør, så han kommer direkte ud til kunderne og klipper dem i deres hjem.

Se også: Fætter giver hjemløs og gravid kusine et bedre liv

 

13 kommentarer
Vis kommentarer