13-årig offer for sex-krænker: Han sagde, han elskede mig

Da Tine var 13 år, mødte hun en fyr på nettet, som hun blev helt vild med. Men fyren var slet ikke den, hun troede. Se interviewet med Tine i videoen herunder

Hør om Tines oplevelser her

I den nye dokumentar ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’ afslører Ekstra Bladet og TV3, hvordan voksne mænd tager kontakt til helt unge piger via chat-sider på nettet.

Mændene opfordrer pigerne til sex, lokker dem til at smide tøjet på web-kameraet og sågar til at mødes.

En af de piger, der har oplevet at blive snydt af en børnelokker på nettet, er Tine. Da hun var blot 13 år gammel, modtog hun beskeder som; ’Hvilken slags pik kan du bedst lide?’ og ’Hvordan har du det med at give guffere?’ fra en 21 årig mand, der udgav sig for at være på alder med Tine.

Se interviewet med Tine i klippet øverst

I starten handler samtalerne på Skype om helt almindelige hverdagsting, men langsomt udvikler det sig til et kærestelignede forhold på nettet, hvor den fremmede mand roser Tine og giver hende komplimenter.

Nyheder - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

- Han sagde for eksempel, at han savnede mig og elskede mig. Jeg blev forelsket i ham. Også selv om jeg ikke havde mødt ham, siger hun.

Pressede hende
Tine skriver hver dag med ham og taler også i telefon med fyren. Efter at have vundet hendes tillid begynder den voksne mand at presse hende til at gøre ting, som hun ikke har lyst til, og hans rosende rosende tone får pludselig en anden lyd.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

- Jeg tog mit tøj af på cam og gjorde nogle ting foran ham. Jeg følte mig presset til det, for jeg havde jo ikke lyst til at gøre sådan noget. Jeg følte bare så meget for den fyr, at jeg gjorde de ting, for han sagde ’Kom nu, og tør du ikke, og tag dig sammen’, siger hun.

Havde sex med mindreårig
Tine når aldrig at møde manden, da deres chat får en brat slutning. En anden ung pige melder nemlig den 21-årige mand til politiet. Han bliver tiltalt for at have sexkræket i alt 86 piger i alderen ti til 18 år og dømmes for blufærdighedskrænkelse, ulovlig tvang og for at have fuldbyrdet sex med en mindreårig. Han bliver idømt to et halvt års fængsel, hvoraf en del af straffen stammer fra en tidligere dom med lignende krænkelser.

Tilbage stod Tine med følelsen af skyld.

– Det gjorde ondt. Jeg var rigtig ked af det, for jeg følte, at det hele var min skyld, og at det var mig, der havde lavet noget forkert, siger hun.

’Tine’ er et opdigtet navn, da pigen stadig er mærket af overgrebet og derfor ønsker at være anonym. Ekstra Bladet er bekendt med pigens rigtige identitet.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen