TV: Sådan lokker pædofile børn til sex

Chatsider er børnelokkerens nye legeplads. Her lokker pædofile mindreårige piger med penge og gaver

Hør hvordan de pædofile prøver at lokke børn

Snedige pædofile lokker mindreårige piger til sex ved at love dem penge eller give dem søde komplimenter.

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, som i aften klokken 20.00 bliver sendt på TV3, hvordan voksne mænd prøver at lokke mindreårige piger til sex på nettet.

Hør Kuno Sørensen fortælle om, hvorfor børn bliver lokket på nettet - i klippet øverst

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille to piger på henholdsvis 13 og 14 år på blandt andet chatsiderne Hot.dk og Speek.dk. Og selvom vores profiler tydeligt viste, at de tilhørte mindreårige piger, blev de - totalt uopfordret - bombarderet med sextilbud fra voksne mænd i månedsvis.

Artiklen fortsætter under videoen

Se da vi konfronterede en af de pædofile (Video: Jagten)

Nogle af mændene tilbød penge og gaver for sex, mens en anden mand sendte en video, hvor han onanerede til vores ene profil.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

Hos Red Barnet er denne tendens desværre ikke fremmed.

- I takt med, at børnene bruger meget mere tid på de sociale medier, og er meget mindre på legepladsen, så ser vi, at børnelokkerne flytter sig over på nettet, der hvor børnene er til stede. Der er flere og flere, der jagter børnene på det område, fortæller Kuno Sørensen, Psykolog i Red Barnet

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

Artiklen fortsætter under videoen

Se traileren for 'Jagten - Børnelokkerne på nettet'.

Du kan se dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’ onsdag aften klokken 20.00 på TV3.

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen