Ville have sex med børn: Her er de pædofiles undskyldninger

Ekstra Bladet og TV3 afslører pædofile i en ny dokumentar. Hør, hvordan børnelokkerne forsvarer sig, når de bliver konfronteret

Som Ekstra Bladet og TV3 kunne afsløre i dokumentaren “Jagten - Børnelokkerne på nettet”, så er det voldsomme ting, børn på forskellige chat-sider kan blive udsat for.

Ekstra Bladet lavede to opdigtede profiler. Katrine på 13 år og Sine på 14 år. Det så altså ud til, at der var helt unge piger bag de to profiler - og det lokkede børnelokkerne til..

Konfronterer pædofile
I dokumentaren konfronterer Ekstra Bladet nogle af de mænd, som tror, de skal på date med en 13-14 årige pige, men som i stedet møder et TV-hold med konfronterende spørgsmål.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

TV-holdet møder blandt andet ‘Gucci50’ i Frederiksberg Have. Han tror, han skal møde en 14-årig pige, som han blandt andet har sendt beskeder som:

’Måske mødes og jeg pillede dig i missen med en finger, så du kunne mærke, hvor dejligt det var’.

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

Men da han møder Ekstra Bladet, er han knap så frembrusende.

- Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at vi skulle noget. Jeg ved godt, hun kun var 14, men hun sagde, at hun snart blev 15 og så havde jeg tænkt mig, at vi ikke skulle noget før det. Men vi kunne jo godt lære hinanden at kende, forklarer han sig blandt andet.

Se flere af de undskyldninger, som mændene, der er taget med bukserne nede, kommer med i videoklippet øverst

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen