LIVE: Sådan afslørede vi de pædofile

Voksne mænd jagter mindreårige piger til sex på nettet. Ekstra Bladet konfronterer de pædofile i en ny dokumentar. Se med live fra 13.00

En række voksne mænd troede, at de skulle mødes med en mindreårige pige. Men de fik sig noget af en overraskelse.

For i stedet for en mindreårig mødte de Ekstra Bladets journalister, som konfronterede dem med de krænkende sex-chats, de havde sendt til det, de troede var 13 og 14-årige piger i ugevis inden mødet.

Ekstra Bladet og TV3 har i forbindelse med dokumentaren ’Jagten: Børnelokkerne på nettet’, som i aften klokken 20.00 bliver sendt på TV3, oprettet profiler på chatsiderne Hot.dk og Speek.dk. Og selvom profilerne tydeligt viste, at de tilhørte to piger på henholdsvis 13 og 14 år, blev de - totalt uopfordret - bombarderet med sextilbud fra voksne mænd i månedsvis.

Og værten Miki Mistrati var noget overrasket over, hvor langt de pædofile vil gå i deres chat med de unge piger.

- Vi var meget tilbageholdende og afviste flere gange deres tilbud om både sex og frække billeder, så vi var noget overrasket over, at de blev ved med at henvende sig, siger han.

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

Flere gange måtte Ekstra Bladets journalister jagte de mænd, som de havde aftalt at mødes med, ned af gaden for at høre deres version af den krænkende sexchat.

- Min rolle som journalist at få svar fra alle kilder, også selvom de ikke vil svare, fortæller han.

Hør hvordan Ekstra Bladets journalister afslørede de mange pædofile på nettet. Se med live klokken 13.00

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen