Pædofile jager børn og unge på nettet

Jagten på TV3 afslører, hvordan dømte sexforbrydere og mænd med syge sexfantasier finder deres ofre på chat sites for unge

Her kan du få en forsmag på dokumentaren, der har premiere på TV3 onsdag den 9. september

Ved du, hvem der forsøger at få kontakt med dit barn, når han eller hun går ind på internet sites for unge, hvor de helt uskyldigt skal have lov til at mødes med andre unge.

Måske du skulle tage en snak med dit barn.

For TV3 og Ekstra Bladet kan nu i dokumentarprogrammet 'Jagten – Børnelokkerne på nettet' afsløre, at både dømte sexforbrydere og indtil nu helt almindeligt kendte lovlydige mænd opfører sig som digitale rovdyr på jagt efter sex med børn ned til 13 år.

112 - 20. apr. 2015 - kl. 19:28 TV: Afslører østkriminelle

Programmets vært Miki Mistrati har sammen med redaktionen i månedsvis arbejdet med at finde frem til og afsløre de digitale børnelokkere. Folk, som enten truer, tilbyder penge eller stille og roligt taler unge piger ind i sexydelser på nettet eller i den fysiske virkelighed.

Problem ude af kontrol
Det bliver en jagt, der afslører, hvordan mændene kan operere helt uden for kontrol.

Folkene bag internetsiderne, hvor mændene finder deres ofre, vender nærmest det blinde øje til, selv om de ret enkelt kunne bremse en hel del i opløbet med øget overvågning og efterfølgende politianmeldelser. Men det sker meget sjældent, og organisationen Red Barnet kan berette om et støt stigende problem nærmest ude af kontrol.

Gangsterne fra øst - 27. apr. 2015 - kl. 13:14 Journalist: 'De østeuropæiske gangstere gjorde mig bange'

I programmet møder vi både ofre og deres pårørende, men vi er først og fremmest gået på jagt for at bremse og for åben skærm afsløre børnelokkerne på nettet.

Miki Mistrati konfronterer mændene, når de møder op for at have sex med et barn.

Se klip fra programmet i playeren ovenfor artiklen.

Se 'Jagten: børnelokkerne på nettet' den 9. september klokken 20.00 på TV3.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen