Jeg blev misbrugt og mistede mit barn: Jeanet chattede med læserne

Jeanet Pedersen har den seneste uges tid stået frem med en historie om sexmisbrug, tortur og babydrab - i dag chattede den 27-årige med læserne

Her kan du se interviewet med Jeanett

I to dokumentarprogrammer de seneste to onsdage har Jeanet Pedersen udfoldet sin egen version af sin grusomme skæbne: en opvækst med seksuelt misbrug, hvor hun blandt andet blev lejet ud som sexslave til fremmede mænd, om tortur, ydmygelser og - ikke mindst - en fødslen af en lille pige.

Jagten: Det forsvundne spædbarn - 1. jun. 2016 - kl. 09:00 Jeanets baby forsvandt sporløst

Læs eller genlæs 27-årige Jeanet Pedersens chat med Ekstra Bladets læsere .

Downcuts: Mit liv som sexslave - 27. maj. 2016 - kl. 21:50 TV: Her konfronteres mand med sexovergreb - Se hans reaktion

I aftes blev det i udsendelsen 'Jagten - Det forsvundne spædbarn' på TV3 fortalt, hvordan det seksuelle misbrug, som Jeanet siger, hun har været udsat for, kulminerede med fødslen af et barn, som blev slået ihjel for øjnene af hende.

- Jeg lå oppe i hans seng (navn udeladt, red.) omgivet af fire mænd. Fødslen starter ved, at jeg får prikket hul med noget, der ligner en strikkepind. Jeg husker ikke, om jeg ligger der i to eller syv timer, men det føles som længe. Og så føder jeg, fortæller hun, og fortsætter den grufulde beretning:

- De holdt hende lige oppe, så jeg kunne se hende. Jeg ved ikke, om det var for at vise mig hende, som for at sige: 'se hende lige, inden vi tager livet af hende'.

- For så er det jo, at de knækker nakken på hende. Eller drejer sådan...., siger hun og viser med højre hånd, hvordan spædbarnets hoved bliver 'vredet' omkring.

- Det lyder som en elastik, der springer.

Dette er Jeanets erindring om episoden, der aldrig er blevet dokumenteret. For politiet har aldrig fundet beviser, der kan fælde de gerningsmænd, som Jeanet siger står bag.

De har tværtimod henlagt sagen.

Men kan vi som samfund acceptere, at et spædbarn forsvinder - eller muligvis er blevet dræbt - uden at vi nogensinde får svar på det?

Downcuts: Mit liv som sexslave - 28. maj. 2016 - kl. 22:43 Kommunen til Jeanet: Vi har svigtet dig

Se også: Efter sexanklager: Kusiner vil gerne mødes med Jeanet

112 - 30. maj. 2016 - kl. 14:21 Kusiner i chok over sexmisbrug: Jeanet peger på de forkerte

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen