Lille Bowie blev mishandlet: Sådan har han det i dag

Lille Bowie var kun seks uger gammel, stærk underernæret og meget syg, da han blev købt fri fra den berygtede hundehandler Frede Mattrup. Se hvordan Bowie har det i dag i TV-klippet foroven

Aldrig har det været så mange hunde i DK. Hver femte husstand har en hund, og det har gjort hvalpe til en millionforretning.

Det har en række kyniske hundehandlere fundet ud af, så de sælger syge og underernærede hvalpe, som er opfostret under kummerlige forhold, til intetanende danske hundeelskere på udkig efter et nyt firbenet familiemedlem

I dokumentaren 'Jagten: Hundemishandlerne', som netop er blevet sendt på TV3, afslører Ekstra Bladet og TV3 nogle af de personer, der bedriver de lyssky forretninger.

Kira Eggers er selv ejer af en grand danois. (Foto: Jan Unger) Jagten: Hundemishandlerne - 18. nov. 2015 - kl. 13:42 Rasende Kira: Hundemishandlere lyver folk op i ansigtet

Lille Bowie blev mishandlet
I dokumentaren kan man følge grand danois blandingen 'Bowie',der bor i en lille stald hos den berygtede hundehandler Frede Mattrup.

Frede Mattrup har fået gentagende bøder på op til 150.000 kroner for vanrøgt af dyr. Hans stald lugter af urin, hundene sidder i deres egen afføring og får ikke nok mad.

Hundene sidder heller ikke med deres mor og bliver solgt, når de kun er seks uger gamle, på trods af, at de skal være sammen med deres moder frem til de er mindst otte uger.

Miki Mistrati og holdet bag Jagten køber i dokumentaren Bowie fri. Bowie kommer til dyrelægen, som konkluderer at han er meget syg og stærk underernæret.

Se Miki Mistrati konfrontere Frede Mattrup, der har mishandlet og misrøgt adskillige hunde inklusiv Bowie.

Jagten: Hundemishandlerne - 19. nov. 2015 - kl. 07:21 Scorer fedt på hundesyge hundehvalpe

Bowie blev afleveret til Dyreværnet efter optagelserne sluttede. Hvordan har Bowie det i dag? Se med i indslaget foroven

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen