Linse om hundemishandler: Han er et forpulet svin

Linse Kessler har ikke meget til overs for hundemishandlere. Dyrepoliti er vejen frem, mener hun

Se, hvordan Linse reagerer, når hun ser 'Jagten - Hundemishandlerne'.

Den erklærede dyreven Linse Kessler er stærkt oprørt efter at have set forholdene hos den berygtede hundehandler Frede Mattrup i dokumentaren 'Jagten: Hundemishandlerne', der bliver sendt onsdag aften klokken 20.00 på TV3.

- Folk, der er ligeglade med dyr eller er direkte onde mod dyr, er ikke noget værd. Vi kan ikke bruge dem til en skid i den her verden, tordner reality-stjernen oven på dokumentaren.

I programmet kommer det frem, at flere kennelejere udsætter deres hunde for uacceptable forhold og sælger dem videre, selvom de lider af diverse sygdomme.


Se, hvad det er, der får Linse helt op i det røde felt.

Problemet er ikke ukendt for realitystjernen. Hun ejer selv en syg hund - Jytte - som hun for et par år siden stjal på en gård, hvor hundene blev mishandlet af deres ejer. Opvæksten har sat sit tydelige præg på den store golden retriever.

- Jytte har gigt i hele ryggen, i albuerne, i knæene, i nakken, alle steder. Og det er fordi, hun er vokset op sådan et sted. Der har ikke været vand og mad nok, og der har været usle forhold, fortæller Linse.

Jagten: Hundemishandlerne - 18. nov. 2015 - kl. 11:26 Hundehandler om Jagten: Løgn fra A til Z

Ifølge Linse kan det ikke være rigtigt, at Dyreværnet ikke har beføjelser til at komme problemet til livs. Derfor ser hun et dyrepoliti som den ideelle løsning.

- Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse og andre organisationer gør et kæmpe arbejde. De kæmper, og de er ildsjæle, men de har ingen beføjelser, lyder det fra Linse.

Se, hvordan Linse reagerer, når hun ser 'Jagten - Hundemishandlerne' i videoen øverst i artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen