Rasende Kira: Hundemishandlere lyver folk op i ansigtet

Hundemishandlerne vil gå rigtig langt for at få deres penge, og de stopper ikke, før politikerne griber til handling, mener Kira Eggers. Onsdag var hun på besøg i studiet hos Ekstra Bladet TV. Mød hende i videoen her

Hør hvad Kira Eggers har at sige til sagen om de ulovlige hundehandlere her

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren Jagten: Hundemishandlerne, at flere kennelejere udsætter deres hunde for uacceptable forhold og sælger dem videre, selvom de lider af diverse sygdomme.

Ifølge blogger og hundeejer Kira Eggers er det på høje tid, at der bliver sat fokus på problemet.

- Det virker lidt, som om hundefabrikker er kommet for at blive, så længe der ikke kommer en konsekvent handling fra politikernes side, siger hun til Ekstra Bladet.

Jagten: Hundemishandlerne - 18. nov. 2015 - kl. 11:26 Hundehandler om Jagten: Løgn fra A til Z

Mangler handling
I programmet kommer det blandt andet frem, at den berygtede hundehandler Frede Mattrup fortsætter sin ulovlige hundehandel på trods af kæmpebøder og løfter om at indstille karrieren som hundehandler.

- Jeg har fulgt Frede Matrrup i lang tid, og jeg er så glad for at det endeligt kommer så meget fokus på ham, og at han kommer rundt i den vridemaskine, som jagten er. Det kan måske kan tvinge politikerne til at handle, siger Kira Eggers og tilføjer:

- Jeg har svært ved at forstå, at der ikke bliver gjort mere fra myndighedernes side, og at det stadig er muligt at holde dyr, når man hedder Frede Mattrup.

Jagten: Hundemishandlerne - 18. nov. 2015 - kl. 08:20 Danmarks værste hundehandler fortsætter ulovlig hundehandel

Ifølge Kira er det et stort problem, at hundehandlerne lokker med billeder af hundene på nettet og efterfølgende lyver om deres tilstand

- Folk falder for de her søde billeder, og man kaster sin kærlighed på en hund. Derfor er de færreste super skeptiske, når de kommer ud til hundehandleren, fordi de allerede har knyttet sig til hunden og har bestemt sig for at købe den, siger Kira Eggers.

- De lyver jo folk lige op i ansigtet og vil gå rigtig langt for at få deres penge, siger hun.

Se hele interviewet her

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen