Jonas' mor: Jeg har mistet troen på Gud

Snart to år efter drabet på hendes søn, Jonas Thomsen Sekyere, kæmper Lone Thomsen stadig med at finde en mening med tabet

SE INDSLAGET OVENFOR

- Jeg tilgiver Jonas' morder. Måske har et enkelt knivstik knust min søns hjerte og vores hjerter, men kærligheden sejrer altid.

Jagten på en morder (Omer) - 2. jul. 2014 - kl. 07:39 SnapDocs: Her er Jonas' mistænkte morder

Ordene stammer fra Lone Thomsen, mor til den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, som den 17. november 2012 blev knivdræbt på diskotek Bakken i København.

 

Se jagten på Jonas formodede morder og meget mere fra denne SnapDocs her

De blev sagt få dage efter drabet, hvor Lone Thomsen fortalte om sin søn til Ekstra Bladet. I de efterfølgende dage fortalte den stærkt kristne mor medierne om familiens sorg og trøsten ved, at gud ville straffe gerningsmanden og politiets hovedmistænkte, den dengang 27-årige Omer Hassan Sheik Muse.

Downcuts - Jagten på en morder - 2. jul. 2014 - kl. 12:04 Jonas-mordet: Drabet der rystede Danmark

I dag snart to år efter at Lone Thomsen mistede sin søn, er troen på gud langsomt ved at forsvinde.

- Jeg er egentligt et troende menneske og har altid haft gud med i min hverdag. Det kan jeg ikke længere. Tabet af Jonas har gjort mig så vred på gud, fortæller hun til Ekstra Bladet, som møder hende i hjemmet i Valby.

Uretfærdigheden er en kamp
Siden den november-morgen i 2012, hvor hun blev vækket af et enkelt opkald fra politiet, har Lone Thomsen igen og igen kørt scenen i hovedet, hvor hendes søn falder til jorden og forsvinder for altid, dræbt af et enkelt stik i hjertet.

Downcuts - Jagten på en morder - 2. jul. 2014 - kl. 15:00 Drabschef: Vi er tæt på Omer

Hun har aldrig været vred på gerningsmanden, men i dag er hun vred på Gud.

- Det er mest uretfærdigheden i det, som jeg kæmper med. Jeg kan nogle gange tænke, at vi virkelig ikke kan bestemme noget som helst. Lige meget hvem eller hvad vi tror på, siger Lone Thomsen.

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på diskotek Bakken i Kødbyen i København en november nat i 2012. Downcuts - Jagten på en morder Jonas' mor: Han var en ener

Spørgsmålene omkring hendes søns død dukker op hver eneste dag, ligesom den smertelige sandhed om, at den 21-årige jurastuderende ikke vil vende tilbage.

- Jeg kan stadig i dag ikke se nogen mening med det. Ligesom jeg virkelig ikke ved, hvad vi skulle lære eller tage med fra det, siger hun til Ekstra Bladet.

Lone Thomsen sammen med sin søn Jonas. Foto: privat Downcuts - Jagten på en morder Jonas' mor: Jeg får aldrig helt fred

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen