Undercover i Sudan: Her laver vi aftale med Jaguar

Der var utraditionelle metoder i brug, da Ekstra Bladet og TV3 skulle opspore den formodede morder Jaguar, som de sidste ti år har skjult sig for politiet

Se da Miki Mistrati lavede en aftale med den eftersøgte Jaguar.

I ti år har dansk politi jagtet Ahmad Numan Issac Rahma, der også går under navnet Jaguar, fordi han er mistænkt for et voldsomt drab på den 46-årige taxachauffør, Torben Vagn Knudsen.

Drabet fandt sted i en lejlighed i Adelgade, hvor den 46-årige taxachauffør først blev dræbt og senere parteret på badeværelset. Ligdelene fandt man senere spredt rundt i det indre København.

Downcuts - Jagten på en morder - 23. sep. 2015 - kl. 12:00 TV: Ti år efter mordet på taxa-Torben - her gemmer Jaguar sig

Jaguar forsvandt efter drabet sporløst, og det sidste livstegn man har fra ham, er et mobilsignal seks dage efter drabet.

Journalist Miki Mistrati måtte derfor bruge utraditionelle metoder i brug, da han skulle opspore den formodede morder i hans oprindelige hjemland Sudan.

En rejse, hvor Miki Mistrati sammen med en fotograf arbejdede under flere forskellige dæk-identiteter, og hvor nerverne konstant var på højkant.

Downcuts - Jagten på en morder - 23. sep. 2015 - kl. 13:02 TV: Mistænkt for at save Torben i stykker: Sådan fandt vi ham

- Jeg tror det er svært at forestille sig, hvor utrygt det er at arbejde i Sudan. Det er et af de værste steder, jeg har været, simpelthen fordi det er så utrygt. At vi så oven i købet jagtede en formodet morder, gjorde det ikke bedre.

- Jeg er stolt over vores resultat, men når jeg kigger tilbage på vores beslutning om at rejse ind i Sudan og arbejde "Under Cover", tænker jeg "Han er jo sindssyg, ham Miki," siger Miki Mistrati, som blandt andet måtte optræde som østeuropæisk TV-producer på jagt efter musiktalenter i Sudan.

Du kan se hele udsendelsen om jagten på Jaguar klokken 20 på TV3, men allerede nu kan du i dette klip se, hvilken fantasifuld dækhistorie Miki Mistrati og hans hjælpere opfandt, da de skulle lokke Jaguar til at møde dem i en Sudanesisk hotellobby.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen