SnapDocs: Her er Jonas' mistænkte morder

SNAPDOCS: Se hvordan det lykkedes Ekstra Bladet at finde frem til manden, der er mistænkt for mordet på Jonas Thomsen Sekyere

SE DOKUMENTAREN ØVERST I ARTIKLEN

21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev offer for et tilsyneladende meningsløst drab tidligt om morgenen den 17. november 2012 på in-stedet Bakken i Kødbyen i København.

Drabet efterlod hele Danmark i chok, men i skyggen af sorgen forsvandt politiets hovedmistænkte, den dengang 27-årige Omer Hassan Sheik Muse ud af landet.

Siden har han været på fri fod.

Jonas Thomsen Sekyere ses her med sin mor Lone Thomsen. Han blev kun 21 år. Foto: Privat Downcuts - Jagten på en morder - 2. jul. 2014 - kl. 10:23 Jonas-mordet: Sådan skete det

Kom helt tæt på, når den seneste i rækken af Ekstra Bladets dokumentarer SnapDocs forsøger at finde frem til manden, som politiet mener slog den 21-årige jurastuderende ihjel med et enkelt knivstik i hjertet.

I en hæsblæsende dokumentarfilm afslører vi, at Omer Muse befinder sig i sit gamle hjemland Somalia i regionen Somaliland. Gemt væk ved hjælp af familiemedlemmer bosat i millionbyen Hargeisa.

Se, hvordan det lykkedes Ekstra Bladet at finde frem til den mest eftersøgte mand, som både er efterlyst nationalt og internationalt for mordet på Jonas Thomsen.

SE OPFØLGNINGER, REAKTIONER OG MEGET MERE I LØBET AF DAGEN OG TORSDAG PÅ EKSTRABLADET.DK

1 af 2 Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere mistede livet den 17. november 2012. Han blev dræbt af et enkelt knivstik i hjertet. Den formodede drabsmand blev aldrig anholdt. Nu forsøger Ekstra Bladet at finde ham. (Privatfoto)
2 af 2 Den drabssigtede Omer Hassan Sheik Muse. (Privatfoto)
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen