TV: Michael Carøe forudså Braatens mål

Inden FCK's kamp mod Galatasaray forudsagde Michael Carøe at Daniel Braaten ville score. Se video med forudsigelsen her

Hvis Michael Carøe nogensinde bliver træt af livet på de skrå brædder, kan han altid overveje en karriere som betting-ekspert.

I den seneste udgave af 'Fodbold Med Attitude' gæstede Carøe 'Mit Hold', for at fortælle om sit forhold til FCK.

Her fortalte han, at han for 12 år siden, da FCK vandt det danske mesterskab i 2000/2001-sæsonen, havde forudset, at Pascal Simpson ville blive indskiftet og score i den afgørende kamp.

Carøe fik ret i påstanden, da Simpson netop kom ind fra bænken og scorede et mål i 'guldkampen' mod Brøndby. Om han afgjorde kampen kan dog diskuteres, da FCK på det tidspunkt allerede førte 2-1.

For at teste hans synske evner, bad vi derfor Carøe om at forudsige resultatet af Champions League-kampen mellem FCK og Galatasaray til 'Mit Hold', og igen var han usædvanligt skarp.

I 'Mit Hold' kan man høre ham forudsige, at FCK ikke vil tabe en gruppespilskamp hjemme, hvorefter han tipper resultatet til 2-1. Resultatet sad ikke helt i skabet, men hvad du ikke hørte i 'Mit Hold' var, at han også mente Daniel Braaten ville score, hvis han vel at mærke startede inde. Og det fik entertaineren fuldstændig ret i.

Se klippet hvor Michael Carøe forudser Braatens mål over artiklen.

Se også: TV: Se FCKs fremragende føringsmål her

Carøe: Troede ikke målet ville være så elegant
Da Ekstra Bladet dagen efter kampen fanger Carøe på telefonen, er han ikke spor overrasket over, at forudsigelsen om Braatens mål holdt stik.

- Det var jo ikke noget jeg bare sagde for sjov. Jeg sagde det, fordi jeg mener, at Braaten er i en god form for tiden, og vi har mål i vente fra ham. At det blev sådan et klassemål med hælen havde jeg dog ikke forventet, nærmere sådan et fighter-mål, hvor bolden bliver skubbet over mållinien, siger Michael Carøe til Ekstra Bladet.

Det kan tilsyneladende ikke udelukkes, at entertaineren kaster sig ud i flere forudsigelser af fodboldkampe.

- Hvis I skal bruge en ny betting-ekspert ringer i bare, lyder det.De færreste havde forudset Daniel Braaten som målscorer mod Galatasaray. Michal Carøe havde dog.
De færreste havde forudset Daniel Braaten som målscorer mod Galatasaray. Michal Carøe havde dog.

0 kommentarer
Vis kommentarer