'Danmarks Modigste' i bryst-ups og høje skrig: Hvad er der i kassen?

Ekstra Bladet har testet, hvor modige deltagerne i TV3's nye program egentlig er. Få svaret herunder

Se, hvordan deltagerne reagerer, når de skal stikke hånden ned i en kasse med ukendt indhold. (Video & Redigering: Christian Ørtoft)

- Hvad fanden var det?

'Danmarks Modigste' har premiere mandag klokken 20 på TV3, hvor en stor flok frygtløse deltagere er blevet sendt til Malta for at teste, om de tør overskride grænser, og det er ikke småting, som de bliver udsat for.

Biluheld, voldsomme højder og kappestrid, hvor deltagerne er spændt fast under vand, er bare nogle af de udfordringer, som venter de medvirkende i TV3's nye satsning, før vinderen af programmet og en halv million kroner er fundet.

Traileren til programmet ser vild ud, derfor har Ekstra Bladet været ude og teste deltagerne, om de er så modige, som de selv påstår, de er.

Og selvtilliden fejlede da heller ikke nået hos de nye reality-stjerner, før de blev præsenteret for 'Danger-kassen', som de medvirkende ikke kender indholdet af.

Se, hvad der gemmer sig i Ekstra Bladets Danger-kasse i videoen nedenunder - Artiklen fortsætter under videoen

 

- Jeg er ekstrem modig, fortæller 26-årige Sally fra Hjørring.

Men de modige unge fik hurtigt smilet væk fra ansigtet, da de blev bedt om at stikke deres hånd ned for at fortælle, hvad der gemte sig i kassen.

Programmet kan ses på TV3 hver mandag klokken 20.00.

Se, hvordan deltagerne reagerer i videoen øverst i artiklen.

33 kommentarer
Vis kommentarer