Linse: Se mig nøgen i Paparazzi

Realitydronningen lover at slutte Paparazzi-sæsonen af med et brag

Linse er hovedperson i 'Paparazzi'

Det bliver helt sikker ikke kedeligt, når Ekstra Bladets kameraer fra torsdag morgen klokken ni, og 24 timer frem, zoomer helt tæt på reality-dronningen Linse Kessler, der også selv har store forventninger til døgnet:

- Vi slutter tredje sæson af med et brag. I kan følge mig i 24 timer fuldstændig uredigeret. Der bliver ikke klippet og klistret. Det er helt råt. Vi kører bare og der kommer til at ske nogle rigtig fede ting. Der kommer også til, at ske noget lidt trist. Og så er jeg sgu da nøgen. Næsten nøgen.... Nej, faktisk helt nøgen, lyder meldingen fra Linse Kessler.

Linse Kessler er ikke kun vild med hunde, men også med høns. (Foto: Frie Vinger) Danske kendte - 22. okt. 2014 - kl. 13:13 Brystbomben kæmper videre: Nu redder hun burhøns

Ud over en hed fotoseance, dukker Linses datter, 'Geggo' op i løbet af dagen og fortæller selvfølgelig mere om de dramatiske begivenheder, da hun selv var hovedperson i 'Paparazzi' og programmet måtte afbrydes før tid, på grund af slagsmål.

TV Underholdning - 17. okt. 2014 - kl. 18:43 Jøden indtog København i 24 timer med freestyle-rap og flirt

48-årige Linse Kessler har siden 2011 underholdt seerne på TV3 med reportageshowet 'Familien fra Bryggen', hvor man følger Linse, hendes mor Ann, datteren 'Geggo' og deres hverdag på Islands Brygge. Linses bror er bokseren Mikkel Kessler, der dog kun var sporadisk med i første sæson af tv-showet.

I 2008 åbnede Linse stripklubben 'Copenhagen Redlight', der lukkede og slukkede i oktober 2013. Hun har også siddet i fængsel flere gange. Blandt andet er hun dømt for vold.

Følg Linse i 'Paparazzi' fra torsdag morgen klokken ni til fredag morgen klokken ni.

Her kan du se eller gense episoden, som stoppede programmet, da Geggo var hovedperson i 'Paparazzi'

Det gik vildt for sig, da Geggo var hovedperson i 'Paparazzi'. Her kan du se det voldomme øjeblik, hvor Geggo bliver slået af sin kæreste

0 kommentarer
Vis kommentarer