'Vild med dans': Patrick skal føre slægten videre

Der hviler store forventninger på Patrick Berdinos cirkustrænede skuldre

Patrick Berdino har cirkus skrevet med blokbogstaver på hjertet, siger hans farfar. Her er Patrick med sin dansepartner Jenna Bagge. (Foto: Polfoto)
Patrick Berdino har cirkus skrevet med blokbogstaver på hjertet, siger hans farfar. Her er Patrick med sin dansepartner Jenna Bagge. (Foto: Polfoto)

Med sine vilde badutspring har Patrick Berdino sat fut i ’Vild med dans’ de sidste syv fredage. Den 24-årige cirkusartist og hans dansepartner Jenna Bagge har formået at imponere både dommere og seere. Og hjemme hos cirkusfamilien vil begejstringen ingen ende tage.

Se også: Vild med dans-dommerne på vild kritik-kurs

- Vi har siddet hver fredag med hjertet i halsen og er jo meget stolte og glade over, at han er nået så langt, fortæller Cirkus Arenas direktør Benny Berdino, som er Patricks farfar.

Desværre sluttede eventyret for cirkusarvingen fredag aften, efter hans og Jenna Bagges wienervals.

Se også: Britt Bendixen kommenterer Enas jomfruelighed

Den unge cirkusprins har været en del af det omflakkende cirkusliv hele sit liv og bliver af Benny rost for sin høje arbejdsmoral.

- Han er meget disciplineret. Vi forlanger det ikke, men når man er en del af sådan et cirkusteam, forventes det, at man løfter i flok, siger han.

John Faxe vil gerne endnu længere ned i vægt, hvis seerne lader ham blive i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt TV - 30. okt. 2015 - kl. 18:17 Vild med dans: De danser dellerne væk

Hvis det står til Benny, ligger Patricks fremtid også blandt cirkusteltets elefanter og klovne.

 

Benny Berdino er stolt af barnebarnet. (Foto: Polfoto)
Benny Berdino er stolt af barnebarnet. (Foto: Polfoto)
 

- Der står cirkus med meget store blokbogstaver på hans hjerte. Han er udvalgt til at føre slægten videre. Cirkus er ligesom et skib, og der skal være en kaptajn på båden, der siger ja eller nej. Og jeg tror, der er potentiale i Patrick, lyder det fra den 69-årige cirkusdirektør.

Patricks kæreste er 19-årige Nashua fra Viborg, som han fik et godt øje til, da hun var publikum til en cirkusforestilling. Sammen har de i løbet af sommeren rejst rundt i landet med Cirkus Arena.

Silas har tidligere danset med Sara-Maria Frank Mærkedahl. Sidste år vandt parret 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. okt. 2015 - kl. 13:16 Vild med dans i aften: Silas i rumba med cancerpårørende

Ifølge Benny Berdino er det helt afgørende for kærligheden, at begge parter brænder for cirkuslivet.

- Hvis ikke den anden kan indordne sig under cirkuslivet, holder forholdet ikke, slår han fast.

Se også: Efter Mads Vad-styrt: Nu er Søs syg

0 kommentarer
Vis kommentarer