Annonce:
Annonce:

33 år efter Matador: Nu genopstår Maude

Malene Schwartz genopliver på søndag sin glansrolle som hele Danmarks bacilleforskrækkede bankdirektørfrue

Maude er gået op for at lægge sig. På søndag er hun oprejst, når Malene Schwartz genopliver bankdirektørfruen (Foto: Sandrew Metronome/Polfoto).
Maude er gået op for at lægge sig. På søndag er hun oprejst, når Malene Schwartz genopliver bankdirektørfruen (Foto: Sandrew Metronome/Polfoto).
Annonce:
Følg Underholdning

Til at begynde med havde Malene Schwartz en god del forbehold, da hun fik forelagt rollen som Maude Varnæs i Lise Nørgaard og Erik Ballings tv-serie-mesterværk Matador. Siden kom hun decideret til at holde af rollen og figuren Maude og nu genopliver Schwartz så selveste den bacilleforskrækkede bankdirektørfrue.

Det sker på søndag, når hun akkompagneret af pianisten Mathias Hammer træder op på Postgaarden i Korsbæk på Bakken med sit nye show 'Malene, Maude og Musikken.

Lise Nørgaard - en koldblodig morder

Her går hun på ingen måde ’op og lægger sig’. Tværtimod synger hun for, når hun sammen med publikum gennemgår en dag i det kendte og elskede Matador-univers.

Annonce:

Med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har Malene Schwartz forfattet en original 'Syng-med fortælling', hvor udvalgte sange kædes sammen af små historier om en række personer i danmarkshistoriens mest elskede tv-serie.

Matadors mor hyldede Korsbæk

Hvad mon Maude får lyst til at synge, når hun vågner i sin seng og hører Hans Christian pusle i badeværelset? Hvilken melodi nynner Agnes mon i familien Varnæs' køkken, mens huset vågner?

Det og meget mere kan man få svar på søndag aften fra kl. 19.00. Bordbestilling er en nødvendighed, da der før showet serveres en tre-retters menu.

Trods sine – i slut-70’erne – store forbehold over for rollen er Malene Schwartz i dag rigtig godt tilfreds med sin tv-mæssige glansrolle.

- Da jeg modtog manuskriptet til de seks første programmer, var jeg bange for, at Maude kunne blive en stereotyp figur, hvis hun kun skulle gå op og lægge sig hele tiden.

- Jeg var lidt i tvivl, om det var noget for mig, men heldigvis havde Lise Nørgaard noget i baghånden.

Annonce:

- Jeg er meget stolt af Maude og det, hun er blevet til i danskernes bevidsthed. Jeg skylder Maude meget, lyder det fra Malene Schwartz.

Kom med til Korsbæk på Bakken.

Skjerns Magasin

Morten Grunwald

Grisehandlerens Hus

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: