Annonce:
Annonce:

Afviser fuldkomment: - Det er det modsatte af taktik

Simon Kvamm afviser, at han sendte Clara Nedergaard hjem af taktiske årsager. Thomas Blachman undrer sig kraftigt over beslutningen

Bølgerne gik højt mellem Simon Kvamm og Thomas Blachman i den seneste udgave af 'X Factor'

Annonce:
Følg Underholdning

Der gik chokbølger gennem 'X Factor'-studiet i Brøndby, da Simon Kvamm fredag aften valgte at sende storfavoritten hjem.

Clara Nedergaard måtte forlade konkurrencen, efter hun for første gang endte i farezonen, mens Nambahlou altså overlevede sin tredje gang i farezonen.

Thomas Blachman kaldte det en katastrofe fra scenen, og Ekstra Bladets brugere var ikke sene til at spekulere i, at Simon Kvamm kun sendte Clara Nedergaard ud for at gavne sine egne deltageres position i semifinalen.

Men overfor Ekstra Bladet fastholder Simon Kvamm efter showet, at han tog beslutningen med maven og ikke en kalkulerende hjerne.

- Jeg kan ikke gøre andet end at forlade mig på det værktøj, der er min mavefornemmelse. Hvad har jeg oplevet med den ene overfor den anden? Jeg er jo ikke objektiv. Musik er en subjektiv størrelse, og det lader jeg falde ud i forhold til, hvordan jeg mærker det.

- Var det ikke bare ren taktik?

Annonce:

- Nej, det er det modsatte af taktik. Det er ren musik.

- Kan du forstå, at nogle tænker, at du kun gør det for at sikre dine egne deltagere?

- Jeg har lært, at der er spekulationer om alt i cirkus-'X Factor'. Jeg forventer spekulationer om, hvorvidt jeg har taget hvide bukser på for at påvirke et eller andet. Det kan jeg ikke bruge til så meget, så det går jeg ikke så meget ind i.

Clara Nedergaard blev den femte live-deltager, der måtte lade livet i 'X factor', da hun fredag aften blev sendt i farezonen af seerne og endeligt ud af Simon Kvamm. Foto: Kenneth Meyer
Clara Nedergaard blev den femte live-deltager, der måtte lade livet i 'X factor', da hun fredag aften blev sendt i farezonen af seerne og endeligt ud af Simon Kvamm. Foto: Kenneth Meyer
 

'Åbner op for en hel konspirationsverden'
Thomas Blachman er efter showet ikke overraskende uenig i, at det var Clara Nedergaards tur til at forlade konkurrencen.

- Tre gange i farezonen (til Nambhalou, red.) mod Clara, der rammer første gang. Den synes jeg er lidt vild altså.

- Er der tale om taktik?

Annonce:

- Han (Simon Kvamm, red.) åbner op for en hel konspirationsverden. Det er mange år siden, vi har haft den slags. Jeg tror, det forsvandt med Remee, han ville også vinde for enhver pris. Det gjorde han så også. Men så begynder det at smage af noget andet.

- Men tror du, det var et taktisk valg?

- Jeg er slet ikke typen, der spekulerer i den slags. Det har jeg sgu ikke tid til.

'Det er absurd!'
Taktik eller ej, så kan Thomas Blachman ikke forstå Simon Kvamms beslutning om at sende Clara Nedergaard hjem.

- Man kan ikke sidde på omsangen og vurdere det. De (Nambahlou og Kwamie Liv, red.) har haft et samarbejde, som på ingen måder kommer i nærheden af det samarbejde, som det jeg havde med Clara, siger 'X Factor'-dommeren og fortsætter:

- Det giver ingen mening. Det er absurd. Nambahlou gør det godt i omsangen, men vidner det ikke bare om, at hun skal sendes ud og gøre det godt med sine egen produktioner?

- Hvor mange gange kan man i din optik ende i farezonen, før man skal sige farvel til 'X Factor'?

- Absolut maksimalt tre gange. Det er også irriterende, at den sanger, der kæmper mest i samarbejdet med sin mentor, synger dobbelt så meget i forhold til dem, der har et godt samarbejde med sin mentor... det bliver tungt.

Du kan se, hvordan det går 'X Factor'-deltagerne i semifinalen på fredag klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: