Annonce:
Annonce:

Bitchfight på badeferie: Luk røven!

En ny hunløve melder sin ankomst i det kvindekontrollerede paradis. Det betyder adios til både twerkqueen Isabella og den udspekulerede Emil, der får hele to mentale nedsmeltninger

René Fredensborg interviewer Isabella efter hun ryger ud til fordel for Sille.
Annonce:
Følg Underholdning

Paradise Hotel, sæson 18, afsnit 10-12 

Sweet but psycho, står der på Sofias højre læg. Hun er nyeste dramaqueen på slottet, arbejder til daglig som onlinecoach og personlig træner og går således 'aldrig på kompromis med sine mål'.

I sin posing-video løfter Sofia en meget lille håndvægt for at understrege netop den pointe. Jeg overvejer at sende et røgsignal til 'Paradise'-drengene: 'Giv agt, smilende psycho på trapperne'.

Sjakbaben Sille ser selvsagt den nyankomne provokation på lang afstand, fordi it takes one to know one.

Det hele kulminerer med, at hun beder Sofia 'lukke røven', mens resten af selskabet forlegent kigger ned i en appelsindrink. Så langt, så godt!

Pik og hjerne
De mandlige deltageres langstrakte badeferie sluttede brat, da Sille i sidste uge begik den taktiske brøler at lade sig kåre til dronning for en aften.

Annonce:

Nu står de andre piger klar til at halshugge den kvindelige hustyran, men fordi Sille hele tiden knalder med den populære jyske charmør David, vælger han Sille over sin ellers trofaste partner Isabella.

Farvel til den altid søde og smilende røvryster.

René Fredensborg interviewer Isabella om at ryste røv og have sex på hotellet.

'Hun var ikke led nok,' lyder en analyse. Næh, Isabella er der for at have det sjovt og tager afvisningen forbavsende pænt.

Som hun ganske rigtigt konkluderer:

- David tænker mere med pikken end med hjernen!

Kryptisk og usammenhængende
Det ser i det hele taget ud til at være kønsdriften, der styrer rokaderne. David Dillerdaller er oppe i dronning Sille, der sammen med Kong Lasse har sendt Chris i fangekælder med Emil, så Lasse kan flytte ind under Camillas lagen.

Det er så her, onlinecoach Sofia dukker op i kælderen for at vælge en partner blandt de to udstødte. Emils taktik har hele tiden været 'at være kold, når det spidser til'.

Annonce:

Af blind troskab over for Sille nedsmelter han dog mentalt og vrøvler sig frem til ikke at blive valgt og fredet af Sofia.

- Jeg ved ikke lige, hvad min holdning er, gentager han kryptisk og usammenhængende.

Alliancer forsegles med snav
Sofia går med Chris og kalder det 'et valg mellem pest og kolera'.

Man forstår, at Emil frygter en så skrap og veltalende onlinecoach som Sofia, men jeg forstår ikke, at han vælger en såkaldt royal duel med dovendyret Andreas frem for den nye Lasse.

For Andreas knalder jo med sin partner Stine (som nu hedder Nora), og hvis der overhovedet eksisterer en form for logik i de (il)loyale strabadser, må det være, at et knald forpligtiger. Emil nedsmeltede igen og røg hjem. Det sørgede Stine for.

Måske er det derfor, Sofia ikke er sen til også at kysse på David, ligesom Sille og Stine Nora gør. Alliancer bliver åbenbart forseglet med et snav. Det minder mig om min tid på efterskole i 1987 eller cirka deromkring.

Ting, man kan undre sig over i paradiset:

En gruppe af deltagere laver en såkaldt 'pinky swear', hvor de låser lillefingeren i et fælles løfte. På den led sværger de at smide Emil ud. Det løfte holder de utroligt nok.

Patrick græder, da Emil bliver sendt hjem, skønt han selv stemte ham ud.

Deltagerne er voksne mennesker, der holder masser af fester, men de får serveret præcis de samme drinks, som om de er til børnefødseldag.

Stine (nu Nora) introducerer udtrykket: 'Jeg går fuldstændig Rebekka', der åbenbart betyder at gå amok. Det udtryk har en seksstjernet klang.

Annonce:

Ugens mindst overbevisende salgstale

Da Emil sidder i fangekælderen, skal kostumeballets konge og dronning vurdere, hvorvidt han alligevel må deltage i aftenens fest.

Derfor skal Emil holde en salgstale, som viser sig at dele sig i to forskellige udgaver. Først siger han:

- For at være helt ærlig, ville jeg måske foretrække ikke at komme med. I morgen er måske den vigtigste dag på Paradise Hotel for mig. Så jeg vil gerne være frisk i hovedet.

De andre deltagere ser lamslåede på ham.

- Joke, siger han så. Ingen griner.

- Jeg vil gerne med til fest, og jeg vil være et godt bidrag. Jeg starter festen, jeg er altid på floor, jeg fyrer den af, jeg er mig selv. Jeg er klar på alle, om de er virkelig platte eller originale. Jeg er, og så føler jeg, at jeg er med til at skabe god stemning, så jeg vil selvfølgelig gerne med. Ja!

Emil får dermed lov at komme med til festen. Dagen efter bliver han stemt hjem.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: