Anmelderne om TV 2-serie: Klodset, udramatisk og ubehjælpsom

Avisernes tv-anmeldere har meget få stjerner og meget få rosende ord til TV 2's seneste forsøg på at levere tv-dramatik til folket

Tobaksfabrikant Otto Frigh (Bjarne Henriksen) og fru Alice Frigh (Anette Støvelbæk) slapper af på stranden i den nye tv-serie 'Badehotellet'. (Foto: Mike Kollöffel / TV 2)
Tobaksfabrikant Otto Frigh (Bjarne Henriksen) og fru Alice Frigh (Anette Støvelbæk) slapper af på stranden i den nye tv-serie 'Badehotellet'. (Foto: Mike Kollöffel / TV 2)

'Badehotellet'. Konceptuerende instruktør: Fabian Wullenweber. Forfattere: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Medv.: Rosalinde Mynster, Ole Thestrup, Bodil Jørgensen, Lars Ranthe m.fl. TV2, 30. januar.

Under overskriften 'Intet halløj på Badehotellet' fik TV 2's nye tv-serie mandag aften en hård medfart af Ekstra Bladets tv-anmelder.

I anmeldelsen, der blev ledsaget af sølle to stjerner, hed det, at den nye seriesatsning er 'bedaget, kedelig og ubehjælpsomt skruet sammen' og at, selv ’Landsbyen’ er det rene dynamit i sammenligning. ’Badehotellet’ ligner i tempo og timing simpelt hen noget fra før farvefjernsynets barndom, konkluderer anmelderen og fortsætter:

- Der er gudhjælpemig ikke meget halløj på badehotellet, der snegler sig af sted som en lang, regnfuld sommereftermiddag. Og efterlader en med samme frustrerede rastløshed i kroppen. Ja, man undres faktisk over, at det i det herrens år 2013 er muligt at lave en moderne tv-serie, som er så klodset og udramatisk skruet sammen, uden at nogen har trukket i nødbremsen undervejs.

Gemytlige klichéer
Nu viser det sig at Ekstra Bladet ikke er alene om at være skuffet over TV 2's ambitiøse flop.

BT, der ligeledes uddeler to stjerner, skriver i anmeldelsen med overskriften 'TV 2-flop: For lidt halløj på 'Badehotellet', at 'Der er mere Morten Korch på ’Badehotellet’, end der er kvalificeret halløj indtil videre. Vi må håbe på, at den gemytlige kliché udvikler sig bare en lille smule i løbet af de næste fem timer'.

Parodisk overspillet
Jyllands-Posten er en anelse mere positive og sniger sig lige akkurat op på tre stjerner.

I anmeldelsen, der har fået overskriften 'Et noget støjende badehotel' bemærker anmelderen, at skuespillerne overspiller deres roller, hvilket er en anke, der deles af Politikens anmelder, der uddeler tre stjerner og skriver:

- TV 2's nye dramasatsning er sådan set velfungerende nok, men desværre er den nærmest parodisk overspillet.

Berlingske er med tre stjerner helt på linje med Politiken og Jyllands-Posten og brokker sig blandt andet over, at serien 'lagde ujævnt fra kaj med lasten fuld af klicheer og tom gestik'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt