Annonce:
Annonce:

Huxi Bach - nu med guitar

Ekstra Bladets anmelder er begejstret for entertainerens nye show

Huxi Bach har dedikeret sit nye show til Lars Løkke. Statsministeren får endda en sang om sine armes længde. (Foto: Hans Bach)
Huxi Bach har dedikeret sit nye show til Lars Løkke. Statsministeren får endda en sang om sine armes længde. (Foto: Hans Bach)
Annonce:
Følg Underholdning

 

- Jeg har taget et par svære valg. Jeg har valgt at skrive nogle sange, som jeg også har valgt at synge.

Sådan får vi en slags forklaring på, at Huxi Bachs nye forestilling hedder 'Valg'. Et rummeligt begreb, der giver mulighed for at komme godt rundt i samfundet. Huxi Bach kan ikke anklages for at have en rød tråd, men så har han altså noget andet.

Scenografien består af et mikrofonstativ, et lille bord samt et par guitarer. Det hele står på noget, der ligner et ægte tæppe. Ved sin side har han et lærred, hvor et lysbillede af Lars Løkke dukker op.

- Jeg har altid syntes, der var noget med ham, og jeg har opdaget, hvad det er. Han har sindssygt korte arme!

Og her er det så, at Huxi Bach griber en af guitarerne, slår den an og synger en sang om Lars Løkkes korte arme. En sang, som vi vel ikke havde gjort os klart, at vi hidtil har savnet i vores sangskat.

Annonce:

Niels Hausgaard
Showet rummer en halv snes sange, og det viser sig, at Huxi Bach er en glimrende guitarist. En stor stemme har han nok ikke, men den fungerer fint.

Huxi Bach går simpelt hen Niels Hausgaard i bedene. Uden dog at bruge slet så meget tid på at stemme guitaren. Den står i stativ, når Huxi Bach vil forklare verden for os.

Rim går han ikke vildt meget op i, og melodierne er næppe i fare for at blive evergreens, men alt i alt virker blandingen af stand-up, sang og lysbilledforedrag strålende. 

Liderlighed
Som da Huxi Bach tager udgangspunkt i debatten, der fulgte efter den unge Ebrahim Saids læserbrev om, at kvinder med deres påklædning selv kan være skyld i, at de bliver voldtaget.

- Nej! Liderlighed er vores eget problem. Og den kan klares i en håndevending.

Hvorefter han griber en ukulele for at synge 'Den liderlige islamist'. En sang, hvor det lykkes ham at rime Koranen på bananen...

Annonce:

I showet når vi også rundt om Netflix, kattevideoer, den store bagedyst, kongehuset, Liberal Alliances Ungdom, klimaet, tyrannosaurus rex, Søren Espersen og forbløffende meget mere.

Begavet og tænksomt, skarpt og sjovt. Huxi Bach er bedre end sidst, og dengang var han god.

Anmeldelse: Huxi Bach gør det igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: