Annonce:
Annonce:

Klovn: Derouten er total

Sæson 8 af serien 'Klovn' er desværre blot en trist gentagelse af de samme gamle vittigheder uden vid og bid

Se traileren til 8. sæson af den populære serie
Annonce:
Følg Underholdning

'Klovn', sæson 8, afsnit 1. TV2 Play, 6. juni.

Det går som bekendt op og ned i showbusiness.

Det gælder i høj grad også komediekonceptet 'Klovn', der havde premiere på TV2 Zulu i 2005, og på ingen tid gjorde makkerparret Casper Christensen og Frank Hvam til en institution i dansk komik.

De første seks sæsoner, der løb over skærmene i årene 2005-2009, er stadig noget af de sjoveste og mest grænseoverskridende, der har været sendt på dansk tv, og spillefilmsdebuten 'Klovn The Movie' fra 2010 er et moderne hovedværk. Intet mindre.

Til gengæld var spillefilm nummer to fra 2015 en fesen omgang, hvor selvironien var kammet over i selvfedme. Sæson syv i tv-serien var bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, og Casper Christensens soloudbrud 'Undskyld Norge' fra 2019 var en regulær katastrofe.

Annonce:

Det var derfor noget overraskende, at den tredje film'’Klovn The Final' (2020) var så vital og veloplagt, som den vitterligt var. Det havde været det, man kalder at lukke og slukke med maner.

Holdt ikke stik
Desværre holdt titlen ikke stik, og der er nu premiere på sæson otte i serien under overskriften 'Vores bedste år'. Huslejen skal jo betales.

Serien – der er instrueret af Casper Christensen selv - sendes denne gang kun bag betalingsmuren på TV 2 Play. Om det så er fordi, man håber, at man med den strategi kan lokke nye abonnenter til, eller det er fordi, man har vurderet, at resultatet ikke var godt nok til at sende ud på landsdækkende tv, skal jeg ikke gøre mig klog på.

Annonce:

Man kunne dog godt foranlediges til at hælde til den sidste teori efter at have overværet premieren. Der er blot tale om en slap gentagelse af fordums 'stolte' bedrifter, og vi bliver ikke præsenteret for noget som helst, som vi ikke har set meget sjovere og skarpere før. Det virker ikke engang som om, at d’herrer Hvam og Christensen længere selv tror på projektet eller deres figurer, og hvordan i alverden skal vi andre så kunne gøre det?

Fra at være klassens frække dreng er 'Klovn' desværre blevet ham den lidt pinlige onkel, der sidder henne i hjørnet og fortæller den samme gamle halvsjofle vittighed om og om igen.

Casper Christensen og Frank Hvam har ikke bare formået at skabe en gigantisk succes på tv med 'Klovn'. De tjener også kassen på alt fra boliger til film (+)

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: