Annonce:
Annonce:

'Paradise': Sæsonens korteste knald var for langt

På reality-hotellet er producerne blevet bornerte. Nu er selve strategispillet åbenbart blevet vigtigere end sex, men deltagerne selv er i tvivl om, hvorvidt krop eller personlighed vægter mest.

Annonce:
Følg Underholdning

Paradise Hotel, sæson 18, afsnit 16-18 

På tv tager Patricks første Paradise-knald to sekunder, men i virkeligheden tog det faktisk ti sekunder. Og lige dér synes jeg godt, man kunne have ladet Patrick imponere de otte sekunder mere under lagnet.

For festaben har i ugevis råbt og skreget på fisse, bogstaveligt talt, og således sendte realityguderne en ny og frisk pige navn ved Ida.

Dog er man på Paradise Hotel nået dertil, hvor der skal indhentes samtykke-erklæringer pr. telefon. Konceptet er kort sagt mindre sexfikseret end nogensinde før. Nu handler det mere om spillet.

Krop eller personlighed?
Men altså, 'hokus pokus, Ida er i fokus', som Ida selv siger det, fordi hun elsker opmærksomhed. Og fyre. Desuden vægter hun personlighed højere end udseende, hvilket igen afstikker en ny kurs for deltagerne, der ellers går meget op i kroppen, især deres egen.

Annonce:

Der er også kommet to nye mandlige badedyr ved navn Jonas og Frederik, skåret af samme læst. Sidstnævnte elsker sin brystkasse og har intet imod at overvurdere sig selv.

- Pigerne falder først for min krop. Derefter er det min personlighed, der fører den helt hjem, siger han og betegner sig selv som intelligent.

Rigtigt foto gør selfiegenerationen nervøs?
Det ser man tydeligt i en photoshoot-konkurrence, hvor deltagerne poserer to og to ud fra et selvvalgt ord, der skal sige noget om, hvem de er. Jonas og Frederik vælger 'forståelse' og 'bærer over med hinanden' på billedet, altså løfter hinanden. Tøhø!

Samtlige oplæg og poses er på samme fantasiforladte folkeskoleniveau.

Annonce:

Jeg holder snart ikke til flere usjove udklædningsfester og camera-confessions, hvor producerne forsøger at få selfiegenerationen til at piske en vildt nervøs stemning op omkring noget så banalt som at få taget et billede. Af en professionel fotograf, fløjet ind fra Danmark. Uhadadadada!

Sæsonens største brøler?
Så hellere strategispillet, hvor onlinecoachen Sofia begår sæsonens største brøler. Hun tror, hun kan vælte isdronningen Sille og score hendes partner David under en par-ceremoni.

Det klæder Sille at komme under pres. Jeg troede et øjeblik, at hendes lange kunstige negl ville skære halsen over på David, da hun under ceremonien ridser ham nervøst i nakken. Han har spillet konge uden sin dronning og står pludselig med hele tre piger bag sig. Selvfølgelig vælger han Sille. Han tør ikke andet.  

Anton kalder Sofia for 'idiot' og gør sig til partner med Yasmin, hvorfor Sofia ryger hjem. Jeg tror, det var et iscenesat tv-selvmord fra Sofias egen hånd. Hendes silikonebryster passede måske godt ind, men ikke den alt for skråsikre personlighed.

Annonce:

En mulig vinder?
Anton tør rode med relationerne, men ingen virker efterhånden mere udspekuleret end Stine (nu Nora), der ikke har været i fare en eneste gang, men konstant slipper af sted med både at charmere og bedrage.

Jeg ser for første gang en mulig vinder.

Ting, man kan undre sig over i paradiset:


På Paradise skider man for åben dør, eftersom der ikke er nogen dør mellem hotelværelse og badeværelse.

Mange deltagere vælger i tilfælde af dårlig mave at gå på 'Solo', det ene-værelse, der også fungerer som hotellets fangehul.
 

Til festerne bestemmer man ikke selv drinks, musik eller hvornår man danser. Det er produktionen, der styrer musikken, hvad der er i drinken og hvornår det er tid til at danse for kameraet. Deltagerne får også besked på at gå i seng senest ved 2-tiden, og så er der ellers morgenmad kl. 9.

Stine kommer med tre tips til et godt pose:
1: Et flot ansigt og et stort smil
2: Skuldrene tilbage, altid!
3: Røven i vejret

Patrick kender ikke udtrykket 'at sætte ens pis i kog'.

Flere af deltagerne går med såkaldte sokletter. Det ser bøvet til shorts. Så er det sagt.

Ugens salgstale

Idas præsentationsvideo:

- Mit navn, det er Ida, jeg er 24, og jeg bor i København.

- Jeg elsker at få opmærksomhed. Hokus pokus, Ida i fokus.

- Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt pige, altid smilende, der er rimelig meget gang i mig, så man skal stå tidligt op om morgenen for at følge med.

- Jeg er mega drengeglad, jeg elsker gutter.

- Jeg scorer en fyr ved at være hundrede procent Ida, smile, være sjov, lidt charmerende. Det plejer at virke.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: