Hun er for mærkelig til Big Brother

25-årige Lesley Bilgrav er idag blevet nomineret til udstemning af Big Brother-huset - se hvem der også er nomineret til udsmidning her

Lesley mener selv, at hun er mega-mærkelig. Så det er måske derfor, at hun er blevet nomineret til udsmidning af Big Brother-huset.(Foto: Kanal 5/Jacob Mydtskov)
Lesley mener selv, at hun er mega-mærkelig. Så det er måske derfor, at hun er blevet nomineret til udsmidning af Big Brother-huset.(Foto: Kanal 5/Jacob Mydtskov)
Følg Underholdning

Den 25-årige Lesley Bilgrav fra Albertslund, der til daglig er leder af en restaurant, er måske for mærkelig til Big Brother. Hun er ihvertfald blevet nomineret til at blive smidt ud af Big Brothe-huset.

LÆS OGSÅ:

Forlader sin lille søn for berømmelse i Big Brother

Det er Lesley selv, der har sagt, at hun er meget mærkelig. På spørgsmålet om, hvad der er det mærkeligste ved hende, svarede hun nemlig følgende:

- Åhhh.. Åhhh. Det er et godt spørgsmål. Det ved jeg sgu ikke. Jeg er generelt bare mega-mærkelig, så det kan jeg ikke svare på.

LÆS OGSÅ:

Afsløring: Så lidt tjener Big Brother-deltagerne

Lesley er dog ikke i farezonen alene. Den 19-årige Louise Plougmann Rasmussen fra Svenstrup er nemlig også blevet nomineret til udsmidning. Lousie siger selv, at der overhovedet ikke er noget mærkeligt ved hende.

- Jeg er bare skør på den gode måde. Og så bliver jeg fuld af to Mokai.

I eftermiddags fik Big Brother-deltagerne at vide, at Louise og Lesley er dennes uge nominerede. Fra i morgen og frem til søndag vil seerne dermed kunne stemme på, hvem af de to piger, de synes, der skal blive i huset, og hvem der skal smides ud. Hvordan selve afstemningen foregår, kan man læse mere om på Kanal5.dk.

Selve resultatet af, hvem der skal blive i Big Brother-huset af de to, offentliggøres i Big Brother Live med Marie Egede på søndag kl. 21.00.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind