Annonce:
Annonce:

Mine succesmål er beskedne

Annonce:
Følg Underholdning

Filminstituttet ville ikke bidrage med støtte, og anmelderne var særdeles lunkne, da Mick Øgendahl i 2008 sprang ud som filmmanuskriptmager med ’Blå Mænd’.

Men med 450.000 solgte billetter var succesen hjemme.

- Giver det præstationsangst i forhold til ’Alle for én’?

- Jeg ville jo være et skarn, hvis ikke jeg var glad for, at min første film gik godt. Det er jo baggrunden for, at jeg har fået lov at prøve igen - altså den ’obligatorisk svære toer’. Men jeg prøver at sætte mig et beskedent succesmål - som f.eks. at filmen bare går i nul, så alle får deres penge. Jeg vil jo gerne have muligheden for at prøve igen, for jeg synes, det er skidespændende at lave film.

- Som stand-up’er er jeg jo min egen redaktør, men når man laver et filmmanus, er der mindst fem andre mennesker, som har hver sin mening om, hvordan det skal være. Men jeg har da prøvet at holde fast i en vis kunstnerisk veto-ret, siger Mick Øgendahl, som også har nydt at spille sammen med professionelle skuespillere:

- Jeg kan jo se, at de har nogle værktøjer, jeg ikke har. Så som en anden parasit har jeg under optagelserne tappet viden fra dem. Jeg føler, det har gjort mig både til en bedre skuespiller og en bedre stand-up’er.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: